Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta: de creșterea inflației cu 6% e vinovat guvernul populist și incompetent, nu BNR și Soros
Dora Vulcan - - - -
2018-04-12
Actualitate Interna
0

Fostul premier Victor Ponta ”revoluția fiscală” pe care o numește o idioțenie și spune că vinovați de creșterea cu 6% a inflației nu sunt nici BNR, nici Soros și nici statul paralel ci este chiar guvernul, prin politicile sale populiste și incompetente.

 

 

Postarea făcută de Victor Ponta

 

 Idiotenia “revolutiei fiscale” care a trecut contributiile de la angajator la angajat plus inflatia care se apropie de 6% ( pt inflatie este de vina Guvernul prin politicile sale populiste si incompetente - nu BNR, Soros sau “Statul Paralel”) / impreuna acestea doua elemente au facut din marea promisiune a lui Dragnea de crestere cu 25% a salariilor cea mai mare minciuna de la Basescu incoace - in realitate veniturile oamenilor au scazut cu 2% ( spune INS care este sub controlul Guvernului dar nu poate sa falsifice datele si sa ajungem ca Grecia in 2011)!

 

In fiecare luna ies din tara 1 miliard de euro prin importuri mai mari decat exporturi / in fiecare luna ne imprumutam 500 milioane de euro pentru finantarea deficitului ( cheltuim mai mult decat incasam) / in fiecare luna pierdem 100 milioane de euro fonduri europene nerambursabile .... Liviu Dragnea si Viorica Dancila ne explica in fiecare seara la acelasi televizor ce bine ne merge dar oamenii rai “din afara” nu ne lasa in pace!

 

Dragnea a “progresat” de la modelul Basescu la modelul Viktor Orban / dar il imita pe Orban doar la ce este autoritatar si nedemocratic, si la gasit vinovati externi - la lucrurile bune nu este in stare!

 

Fac aceste observatii in calitate de fost Premier care a readus, cu oameni competenti in echipa si politici publice serioase stabilitatea si predictibilitate, cresterea economica in buzunarele romanilor ( dupa 3 ani de austeritate si criza) si reforme fiscale care au incurajat mediul de afaceri si investitiile straine directe!

 

Cu Dragnea si Echipa de la Teleorman ( hoti si incompententi) distrugem in 2 ani toata munca noastra de 5 ani si ne vom intoarce la anul 2009 - Basescu trebuie sa fie fericit ca Dragnea il va depasi foarte curand!”

 

 

TAGS : guvern psd dancila dragnea critici ponta
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
644
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22