Trend alert: incaltamintea realizata la comanda. Ce modele alegem pentru aceasta vara?

Fara Autor | 23.04.2018

Conceptul de incaltaminte la comanda este foarte popular in ultima perioada. Nu este de mirare, avand in vedere faptul ca este cea mai simpla modalitate prin care poti sa adaugi in garderoba modele care te caracterizeaza 100%. Ideea este simpla: alegi modelul care iti place si te avantajeaza, dupa care te decizi din ce tip de piele vrei sa fie realizat.

Pe aceeași temă

 

Unul dintre cele mai cunoscute magazine care realizeaza incaltaminte la comanda este AnaFashion. Noi am aruncat o privire pe site-ul oficial si am descoperit cateva modele care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba in acest sezon. Spoiler: culori puternice si accent pe confort.

https://revista22.ro/files/news/manset/default/pantofi_stiletto_comanda_piele.jpgPantofii stiletto cu tocul mic

Pantofii stiletto nu se vor demoda niciodata. Sunt acel tip de incaltaminte care ne scoate din impas de fiecare data cand nu stim ce sa alegem. Cu toate acestea, desi sunt foarte eleganti, este destul de greu sa rezisti intreaga zi incaltata cu o pereche de pantofi cu un astfel de calapod. Solutia ta este simpla: poarta stilettos cu tocul mai mic. AnaFashion ne propune pentru acest sezon incaltaminte la comanda in tendinte, care pastreaza acelasi aer elegant, dar iti ofera si un plus de confort. Pana la urma, de ce sa renunti la ceea ce iti place, atata timp cat exista alternative la fel de elegante. Daca acest tip de verde nu te caracterizeaza, poti sa alegi orice alta culoare iti face cu ochiul. De asemenea, pe site-ul oficial vei gasi mult mai multe modele de incaltaminte la comanda cu tocul mic.

https://revista22.ro/files/news/manset/default/sandale_piele_-naturala-portocalii_4_.jpgSandale in culori vibrante

Vara aceasta este despre culori puternice, care sa te scoata din anonimat cu fiecare ocazie. Alege o pereche de incaltaminte la comanda realizata dintr-o piele oranj, fucsia, galben, rosu, verde sau albastru si paseste cu stil in fiecare zi de vara. Aceste sandale sunt realizate din piele intoarsa oranj, dar tu poti sa optezi pentru un alt tip de piele si o alta culoare sau chiar combinatie de culori. Ce-ai spune daca ai alege incaltaminte la comanda care sa aiba tocul intr-o culoare diferita? Vei atrage toate privirile din jur, iar garderoba ta se va bucura de o noua achizitie deosebita.

https://revista22.ro/files/news/manset/default/sandale-romane-ruth-aurii_3_.jpgSandale romane

Sandalele romane se afla in aceeasi situatie cu pantofii stiletto: nu se vor demoda niciodata. O astfel de pereche de incaltaminte la comanda trebuie sa se afle si in garderoba ta! Intr-o zi de vara torida, cand ti-ai dori sa nu porti nimic in picioare, dar sa ai si o tinuta stilata, sandalele romane sunt cea mai buna alegere. In plus, daca alegi un model foarte chic, poti sa le porti in foarte multe circumstante, nu doar atunci cand te plimbi in parc sau la shopping. Opteaza pentru o piele metalizata, iar efectul va fi garantat.

Viziteaza magazinul oficial AnaFashion si descopera noua colectie de incaltaminte la comanda. Adauga in garderoba cele mai ravnite modele ale momentului si paseste cu stil in fiecare zi de vara.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22