Dăncilă a comis-o iar: Orice (sic!) om îi este frică de o plângere penală

Redactia | 14.05.2018

Premierul Viorica Dăncilă este în mod evident cercetată cu gramatica limbii române. Dovada, nenumăratele perle, care, culmea, le reușește și când citește de pe foaie.

Pe aceeași temă

 

 

„Orice (sic!) om îi este frică de o plângere penală, dar eu sper să nu se ajungă la astfel de lucruri pentru că eu cred în Justiție și cred că toată lumea crede în Justiție. Dacă toată lumea merge pe acest considerent că oricui i se poate face o plângere penală, nu cred că este un lucru bun. Având în vedere cele apărute în spațiul public, ce a pățit și Victor Ponta”, a spus Dăncilă astăzi.

 

 

Dăncilă, despre convocarea ministrului de externe la Cotroceni: „Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi bineînţeles, dacă îşi va da acordul primul ministru, va merge”

 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că președintele trebuia să vorbească întâi cu ea pentru a-l chema pe ministrul de externe Teodor Meleșcanu la Cotroceni, ”așa este normal”.

 

„Dânsul hotărăşte dacă trebuie să sune sau nu. Într-un guvern, ca să chemi un ministru, trebuie să vorbeşti cu primul ministru, aceasta este regula şi această regulă trebuie respectată de toată lumea, cum şi eu respect toate regulile care ţin de preşedinte. Este opinia dumnealui dacă vrea să meargă ministrul acolo, trebuie să sune. Preşedintele trebuie să sune dacă vrea să meargă un ministru la Cotroceni, suntem totuşi un guvern, există anumite reguli care trebuiesc respectate de toată lumea.

 

Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi bineînţeles dacă îşi va da acordul primul ministru va merge. Eu nu pot să-mi dau acordul pentru ceva in care nu am fost întrebată”, a spus Dăncilă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22