Spunem „mulțumesc” mentorilor

Redactia | 15.05.2018

Cea de-a IX-a ediție a Premiilor MENTOR pentru excelență în educație a reamintit publicului că suntem datori să îi celebrăm pe cei care ne-au învățat carte, care ne-au condus spre performanță și ne-au însoțit în devenirea noastră ca oameni.

Pe aceeași temă

 

 

Fundația pentru Comunitate, susținută de MOL România, a inițiat programul în 2010 imaginând o procedură deschisă prin care foști elevi, părinți, sportivi, artiști propun fundației prin scrisori și descrieri mentori care le-au influențat viața. Anul acesta au sosit peste 200 de propuneri din care au fost alese zece, pe criteriul performanțelor obținute de discipoli, al activității de-a lungul anilor și al dedicației în mentorat. Premiul constă într-un trofeu, operă a artistului Ioan Nemțoi și suma de 8000 lei.

 

Filmele-portret prezentate pe scena Galei desfășurate pe scena Teatrului Odeon din București au ilustrat viețile pline de dăruire ale profesorilor și antrenorilor premiați. Invitata de onoare a galei a fost campioana olimpică la scrimă, Loredana Dinu. Dar pe scenă a mai urcat o campioană olimpică, Ana Maria Popescu (Brânză), pentru a-l însoți pe fostul ei antrenor de scrimă, Dan Podeanu, premiat de fundație. Discipolii profesoarei de vioară Olivia Papa, și ea printre laureați, au încântat publicul galei.

 

Lista celor zece premiați ai programului MENTOR pentru excelență în educație 2018:

 

Alin Larion-Constanța, Doina Ona-Deva, Veres Laszló-Tg.Secuiesc, Lenuța Basoc-Onești, Cătălin Becheru-București, Szebestyén Julianna-Th.Mureș, Dan Podeanu-Craiova, Balázs József-Joseni, Daniel Bănățeanu-Modelu, jud.Călărași, Olivia Papa-București. 

 

Detalii despre program și modalitatea de aplicare: http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=699&Itemid=102&lang=ro

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22