Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Liviu Pop: Statul, noi, am preferat să blocăm anumite reforme pentru că ne era mai comod
Dora Vulcan - - - -
2018-05-16
Actualitate Interna
0

Liviu Pop, fost ministru al Educației și preşedinte al Comisiei pentru învăţământ din Senat, a spus miercuri, referindu-se la reforme, că au fost blocate din comoditate, pentru care responsabili sunt ”statul, noi”.

 

 

 

El şi-a exprimat încrederea că Ministerul Educaţiei „e capabil să facă o reformă sănătoasă”, nu înainte de a mărturisi: „Statul, noi, am preferat să blocăm anumite reforme pentru că ne era mai comod”.

 

 

”Din punct de vedere legislativ, zilele trecute, în Parlamentul României, am dat startul. Legislativ, începând cu anul 2020, grupa mare şi învăţământul liceal vor face parte din învăţământul obligatoriu. Începând din 2023, şi grupa mijlocie devine învăţământ obligatoriu, iar începând cu 2030, şi grupa mică”, a mai spus el, la o conferință UNICEF, citat de News.ro. 

 

Conferinţa „Primele 1000 de zile din următorii 100 de ani. Educaţia timpurie, o şansă pentru competitivitatea României” are loc miercuri, la Banca Naţională a României, iar printre invitați sunt politicieni, psihologi şi profesori, invitaţi speciali fiind Mark Alter, de la New York University, şi Paula Hunt, expert internaţional, consultant UNICEF.

TAGS : guvern psd educatie liviu pop ex-ministru educatie blocare reforme comoditate
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1873
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22