Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Vosganian, critic cu revoluția fiscală, crede că PSD e invidios pe creșterea ALDE în sondaje
Dora Vulcan - - - -
2018-05-22
Actualitate Interna
1

Varujan Vosganian (ALDE) a afirmat marți că „legislația este suficientă” iar coaliția de guvernare ar trebui să se „abțină” pe viitor de la orice „revoluție fiscală”.

 

 

 

Întrebat de o eventuală revenire a contribuțiilor sociale în sarcina angajatorului, Vosganian i-a redirecționat pe jurnaliști spre PSD: „Întrebați-i pe dânșii”. Vosganian a profitat de ocazie pentru a-și exprima ”oarecare regret” că „de o bună bucată de vreme” cei de la ALDE nu au mai avut „discuții pe plan economic cu reprezentanții avizați din Guvern”, spune Vosganian citat de Hotnews.ro. 

 

„Ar trebui să ne abținem să mai facem reforme de catifea în domeniul economic„ în condițiile în care „legislația este suficientă”. „Cred că pe viitor ar trebui să ne abținem de la orice revoluție fiscal” și să lăsăm „mediul de afaceri într-un cadru predictibil în care să se dezvolte”, a recomandat deputatul ALDE.

 

 Vosganian a pus pe seama presiunii făcute de opinia publică faptul că nu au mai existat discuții de acest fel în cadrul coaliției de guvernare.  

 

El a subliniat însă că „nu s-a pus niciodată problema unei divergențe structurale” dar a comentat că faptul că ALDE „crește în sondaje” „ar putea să fie la un moment dat un motiv de neliniște pentru PSD”.

 

„Eu nu cred asta, PSD ar trebui să se bucure” deoarece obiectivul celor două partide ar fi să aibă „cel puțin 50%” din preferințele românilor, a mai spus Varujan Vosganian.

 

foto Puterea

TAGS : psd alde coalitie vosganian critici revolutie fiscala crestere sondaje
Comentarii
emil 2018-05-22
Are dreptate armeanul, 99% din fostii sau actualii nomenclaturisti si comunisti vor vota cu Tariceanu nu cu Dragnea.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1410
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22