Vosganian, critic cu revoluția fiscală, crede că PSD e invidios pe creșterea ALDE în sondaje

Dora Vulcan | 22.05.2018

Varujan Vosganian (ALDE) a afirmat marți că „legislația este suficientă” iar coaliția de guvernare ar trebui să se „abțină” pe viitor de la orice „revoluție fiscală”.

Pe aceeași temă

 

 

 

Întrebat de o eventuală revenire a contribuțiilor sociale în sarcina angajatorului, Vosganian i-a redirecționat pe jurnaliști spre PSD: „Întrebați-i pe dânșii”. Vosganian a profitat de ocazie pentru a-și exprima ”oarecare regret” că „de o bună bucată de vreme” cei de la ALDE nu au mai avut „discuții pe plan economic cu reprezentanții avizați din Guvern”, spune Vosganian citat de Hotnews.ro. 

 

„Ar trebui să ne abținem să mai facem reforme de catifea în domeniul economic„ în condițiile în care „legislația este suficientă”. „Cred că pe viitor ar trebui să ne abținem de la orice revoluție fiscal” și să lăsăm „mediul de afaceri într-un cadru predictibil în care să se dezvolte”, a recomandat deputatul ALDE.

 

 Vosganian a pus pe seama presiunii făcute de opinia publică faptul că nu au mai existat discuții de acest fel în cadrul coaliției de guvernare.  

 

El a subliniat însă că „nu s-a pus niciodată problema unei divergențe structurale” dar a comentat că faptul că ALDE „crește în sondaje” „ar putea să fie la un moment dat un motiv de neliniște pentru PSD”.

 

„Eu nu cred asta, PSD ar trebui să se bucure” deoarece obiectivul celor două partide ar fi să aibă „cel puțin 50%” din preferințele românilor, a mai spus Varujan Vosganian.

 

foto Puterea

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22