Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Blejnar despre procurorul Negulescu: Mi-a cerut să îl denunț pe fostul președinte
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-05-24
Actualitate Interna
1

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a declarat joi că fostul procuror Mircea Megulescu i-ar fi cerut să facă un denunț împotriva fostului președinte Traian Băsescu, care „ar cutremura România”.

 

 

Blejnar s-a prezentat la Parchetul General pentru a fi audiat în legătură cu plângerea făcută de el cu trei luni în urmă împotriva procurorului DNA Mircea Negulescu, pentru „anumite ilegalități”.

 

Întrebat de presă dacă a fost constrâns să facă denunţ împotriva fostului preşedinte Traian Băsescu, el a răspuns: "Poate mi s-a cerut, dar n-am făcut denunţ împotriva nimănui, niciodată. Mi s-a cerut, de către domnul Negulescu, uitaţi-l acolo".

 

Totodată, el a fost chestionat în legătură cu ceea ce ar fi spus Negulescu, cel care i-ar fi cerut lui Blejnar să-l ajute ''să cutremure România''. Întrebat de un jurnalist ce a vrut să spună Negulescu, Blejnar a explicat: "Arestarea, eventual, a unui fost preşedinte de stat - o minciună, nu ar fi cutremur în România?".

 

Imediat după Sorin Blejnar a ieşit din sediul Parchetului şi fostul procuror DNA Mircea Negulescu, care însă nu a dorit să dea declaraţii.

 

Tot joi, s-a prezentat la Parchet şi omul de afaceri Răzvan Alexe, care a făcut mai multe afirmaţii în spaţiul public în ceea ce-l priveşte pe Mircea Negulescu.

 

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu este urmărit penal într-un dosar aflat pe rolul Parchetului General, alături de fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea.

 

TAGS : dna blejnar procuratura generala
Comentarii
emil 2018-05-24
Denunţand golanii si acoliţii lor iţi faci datoria faţa de patrie si popor.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1549
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22