Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Băsescu a rămas fără grup parlamentar la Senat după dezertările la PSD
Dora Vulcan - - - -
2018-06-04
Actualitate Interna
2

Desfiinţarea grupului senatorilor PMP, în urma plecării a doi parlamentari ai partidului, Ion Ganea şi Iustin Talpoş, la grupul PSD, a fost anunţată oficial în plenul de luni al Senatului. Regulamentul prevede că grupurile parlamentare pot funcţiona cu minimum şapte senatori, iar PMP rămăsese cu şase.

 

 

 

'Potrivit regulamentului, au rămas doar cinci grupuri parlamentare, întrucât fostul grup parlamentar PMP nu mai împlineşte numărul minim de membri, respectiv cel de şapte'', a anunţat luni, de la tribuna plenului, senatorul PSD, Şerban Nicolae.

 

Grupul PMP avea opt senatori, dar după plecare a doi parlamentari, Ion Ganea şi Iustin Talpo, la PSD, grupul a fost desfiinţat. "Se dizolvă grupul. (...) Voi trece la PSD", a declarat Ion Ganea, senator, pentru Mediafax. 

 

Şi senatorul de Maramureş, Iustin Talpoş, a trecut la PSD.

 

"Domnul senator Talpoş se alătură unei echipe politice puternice în Maramureş şi va activa începând de azi în grupul PSD din Senatul României şi în cadrul organizaţiei PSD Baia Mare pe plan local. Am apreciat în aceşti ani activitatea domnului senator Talpoş şi mă bucur că experienţa sa în domeniul educaţiei va putea fi folosită de către PSD pentru proiecte concrete! Mult succes domnule senator Iustin Talpoţ!", a scris Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, pe Facebook.

TAGS : parlament senat pmp basescu grup parlamentar
Comentarii
emil 2018-06-04
Impostorul Basescu a distrus ca un tiran; popor, ţara, partid, familie si apoi va disparea si el.
Mircea Popescu 2018-06-04
MANA-N MANA PENTRU LENUTA, FELIXESCU, PUIU SI CATI OR MAI FI.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2364
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22