Băsescu a rămas fără grup parlamentar la Senat după dezertările la PSD

Dora Vulcan | 04.06.2018

Desfiinţarea grupului senatorilor PMP, în urma plecării a doi parlamentari ai partidului, Ion Ganea şi Iustin Talpoş, la grupul PSD, a fost anunţată oficial în plenul de luni al Senatului. Regulamentul prevede că grupurile parlamentare pot funcţiona cu minimum şapte senatori, iar PMP rămăsese cu şase.

Pe aceeași temă

 

 

 

'Potrivit regulamentului, au rămas doar cinci grupuri parlamentare, întrucât fostul grup parlamentar PMP nu mai împlineşte numărul minim de membri, respectiv cel de şapte'', a anunţat luni, de la tribuna plenului, senatorul PSD, Şerban Nicolae.

 

Grupul PMP avea opt senatori, dar după plecare a doi parlamentari, Ion Ganea şi Iustin Talpo, la PSD, grupul a fost desfiinţat. "Se dizolvă grupul. (...) Voi trece la PSD", a declarat Ion Ganea, senator, pentru Mediafax. 

 

Şi senatorul de Maramureş, Iustin Talpoş, a trecut la PSD.

 

"Domnul senator Talpoş se alătură unei echipe politice puternice în Maramureş şi va activa începând de azi în grupul PSD din Senatul României şi în cadrul organizaţiei PSD Baia Mare pe plan local. Am apreciat în aceşti ani activitatea domnului senator Talpoş şi mă bucur că experienţa sa în domeniul educaţiei va putea fi folosită de către PSD pentru proiecte concrete! Mult succes domnule senator Iustin Talpoţ!", a scris Gabriel Zetea, preşedinte PSD Maramureş, pe Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22