Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Teodorovici, la moţiunea simplă: susțin simplificarea și eficientizarea Codului fiscal
Dora Vulcan - - - -
2018-06-04
Actualitate Interna
2

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a spus luni, la dezbaterea moţiunii simple depuse de PNL împotriva sa, că va susţine fără reţinere orice modificare a Codului fiscal sau de procedură fiscală atât timp cât prin aceste modificări se poate aduce o îmbunătăţire, o eficientizare sau o relaxare în domeniul fiscalităţii.

 

 

 

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat luni că dorește să promoveze o inițiativă legislativă care să limiteze intervențiile guvernului asupra codurilor fiscal și de procedură fiscală, în sensul în care executivul să aibă dreptul doar la „măsuri de simplificare și eficientizare”, nu și „de a adăuga”.

 

 

„(...) doresc să venim cu o nouă iniţiativă legislativă care să elimine eventualele abuzuri ale oricărei guvernări. Cum? Printr-o prevedere clară în baza căreia modificările asupra celor două Coduri să poată fi delimitate din punct de vedere al competenţelor, doar Parlamentul să aibă dreptul de a adăuga, iar Guvernul să se limiteze la măsurile de simplificare şi eficientizare”, a spus Teodorovici, la dezbaterea moțiunii simple despre modificările la Codul Fiscal  din Camera Deputaților, citat de Hotnews.ro. 

 

Ministrul Finanțelor a mai spus că în această lună dorește să inițieze „o campanie amplă a celor două Coduri - Codul fiscal şi de procedură fiscală - articol cu articol, alături de toţi colegii din Senat, Camera Deputaţilor, din Comisiile parlamentare de specialitate şi de toţi actorii sau structurile şi organizaţiile reprezentative pentru mediul economic, pentru ca până în toamnă să venim cu un pachet legislativ nou, modern, uşor de înţeles şi de aplicat”.

TAGS : guvern psd dancila ministru finante eugen teodorovici motiune simpla
Comentarii
Nicolescu Marius 2018-06-05
Până când susțineți domnule ministru? Până când?
emil 2018-06-05
Intodeauna PNL şi-a aparat numai averile si afacerile ilegale de gaşca ignorand saracia electoratului. Ce-i pasa satulului de burta flamandului! Tupeul si nesimtirea lor a nascut talharii ALDE ce defileaza prin fața DNA-ului cu lingouri de aur iar populatia abia traieste de azi pe maine. Razna Romaniei consta in doua state paralele, PSD-ul care talhareste primitiv poporul cu concursul institutiilor de forța, autoritati locale, parchet, politie, etc si PNL-ul care talhareste civilizat. Adunarea comunistilor lui Goraza a fost pui mic pe langa mitingul penalilor lui Dragnea.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1067
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22