Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Palatul Parlamentului făcut de PSD-ALDE parcare pentru mitingiștii lui Dragnea&Co
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-06-06
Actualitate Interna
1

​Curtea Palatului Parlamentului se va transforma sâmbătă în parcare publică pentru participanții la mitingul PSD. Decizia a fost luată de Birourile Permanente (BPR) ale Camerei Deputaților și Senatului.

 

 

Birourile Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului se îngrijesc de PSD-iști care vor fi aduși sâmbătă pentru a-și manifesta susținerea pentru lider. Autocarele lor vor fi parcate gratis în curtea Parlamentului, s-a decis la propunerea lui Florin Iordache.

 

Practic, toate locurile de parcare disponibile în curțile Senatului și Camerei Deputaților vor fi puse la dispoziția participanților la mitingul de sâmbătă.

 

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, spune că nu este nimic anormal ca Parlamentul, o instituție a statului, să se implice în organizarea unui miting la care si el va participa pentru a-i susține pe Dragnea și Dăncilă.

 

„Am dat aprobare pentru ca parcarea să fie folosită în ziua de sâmbătă de parlamentari. Dacă o să vină și invitații…Să știți că și invitaţii, zi de zi, care sosesc la Parlament, la parlamentari, tot cu maşinile vin, nu se schimbă nimic”, a explicat Călin Popescu Tăriceanu decizia BPR.

 

Opoziția a criticat măsura și a acuzat Puterea că a confiscat Parlamentul în interes propriu.

 

”Practic cei de la PSD şi ALDE au votat ca această clădire în care îşi desfăşoară activitatea Parlamentul, Palatul Parlamentului, să devină clădirea PSD şi ALDE, adică au mai confiscat o instituţie, care este Parlamentul, care este folosită în interes propriu de partid, în sensul în care vor să vină să îşi parcheze aici, la Parlament, automobilele cu care vor veni la mitingul pe care îl organizează sâmbătă”, a declarat deputatul PNL Dan Vâlceanu.

 

”Mi se pare că PSD şi ALDE întrec deja orice limită a bunului simţ atunci când vine vorba de democraţie. S-au mai organizat mitinguri în Capitală, nu e primul miting care se organizează, nimeni nu a venit până acum să ceară aprobare pentru folosirea parcărilor, mi se pare absolut aberant, dar, ţinând cont de majoritatea pe care o au, noi nu-i putem împiedica”, a spus și senatorul USR Nicu Fălcoi.

 

 

 

 

TAGS : psd liviu dragnea miting palatul parlamentului
Comentarii
Camelian Propinatiu 2018-06-06
Ceauşism după ceauşism. Un miting strivitor cât Casa Poporului!
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1225
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22