Marian Oprișan, fruntaș pe ramură: Aduce 5.000 de oameni să-l ovaționeze pe Dragnea

Redactia | 07.06.2018

În Vrancea, președintele CJ, Marian Oprișan, știe că majoritatea PSD-istă este revoltată de abuzurile pe care le comit instituțiile statutului împotriva liderilor de frunte ai partidului și speră ca toți cei nemulțumiți să fie sâmbătă la București, nu că ar fi șantajați că altfel își pierd pâinea.

Pe aceeași temă

 

 

Aproximativ 5000 de persoane din Vrancea, din care o mie vor fi mobilizate de organizaţia municipală a PSD Focşani, vor participa sâmbătă 9 iunie la mitingul din Capitală, potrivit news.ro.

 

Liderul PSD Vrancea Marian Oprişan a refuzat să spună pe câţi participanţi mizează filiala judeţeană vrânceană la acţiunea din weekend, spunând doar că aşteaptă ca toţi vrâncenii nemulţumiţi să i se alăture, adăugând că sunt mulţi cei revoltaţi de abuzurile pe care le-ar comite unele instituţii ale statului.

 

Dar, potrivit unor surse din PSD Vrancea, din acest judeţ vor pleca la Bucureşti pentru a participa la mitingul de sâmbătă, 9 iunie, circa 5000 de persoane, din care o mie vor fi mobilizaţi de organizaţia municipală a PSD Focşani.

 

Între timp, preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, dar şi PSD Vrancea, au publicat pe Facebook videoclipul care îi îndeamnă pe oameni să meargă la mitingul de sâmbătă. Fostul preşedinte Traian Băsescu şi şeful statului, Klaus Iohannis, sunt prezentaţi ca fiind printre cei care au făcut abuzuri.

 

”Au făcut din justiţie un  instrument politic şi noi am tăcut. Au tăiat pensii şi salarii şi noi n-am spus nimic. Ne-au ascultat telefoanele şi noi am acceptat. Au ameninţat guvernarea şi noi am tăcut. Am tăcut destul, acum vorbim noi. Dacă-ţi pasă, vino în stradă” este mesajul transmis de clipul postat pe Facebook, şi care a adunat deja sute de distribuiri şi comentarii, atît pozitive, cît şi negative.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22