Marko Attilo, fugit în Ungaria, fotografiat la o bere cu politicieni români și unguri

Redactia | 09.06.2018

Fostul deputat UDMR, Marko Attila, fugit în Ungaria, pentru a nu-și ispăși pedeapsa de cinci de închisoare în România, a fost fotografiat la o terasă în Budapesta în tovărășia unor politicieni români și unguri, dezvăluie Libertatea.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

Fostul deputat UDMR participa la Festivalul Secuiesc din Budapesta, desfășurat în perioada 11-13 mai 2018, în compania lui Tamas Sandor, președintele Consiliului Județean Covasna, și Potapi Arpad Janos, secretar de stat în Guvernul Ungariei, coordonatorul Secretariatului de stat pentru politica națională. Aceasta este, de altfel, structura prin care sunt alocate majoritatea fondurilor ungare către asociații sau fundații maghiare din România, scrie Libertatea

 

Cinci ani de închisoare în dosarul restituirilor ANRP și 85 de milioane de euro prejudiciu

 

Marko Attila, fost șef al Departamentului pentru Relații Interetnice din Guvern și ex-deputat UDMR, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru retrocedarea ilegala a clădirii Colegiului Szekely Miko, din municipiul Sfântu Gheorghe. Inițial, în acest dosar scăpase cu o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, dar judecătorii Curții de Apel București au dispus transformarea într-o pedeapsă cu executare, pentru că, între timp, fusese trimis în judecată într-un alt dosar. Marko Attila era acuzat de ”abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul”.

Articolul integral îl puteți citi în Libertatea

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22