Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Cine sunt cei care au proiectat pe clădirea guvernului #Rezist în timp Dragnea vorbea
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-06-10
Actualitate Interna
0

Momentul cel mai hilar al marelui miting PSD de sâmbătă seara s-a consumat în timpul discursului lui Liviu Dragnea, când pe sediul Guvernului a fost proiectat cu laser mesajul #Rezist. Autorii sunt Cristian Dide și Laurențiu Ion, doi protestatari din comunitatea #Rezist.

 

 

De ce au făcut-o? ”Pentru că Piața Victoriei ne-a fost luată abuziv. Și noi aveam manifestație publică declarată. Dar noi nu fost primiți la masă cu viceprimarul Capitalei ca să semnăm un protocol, așa cum a făcut PSD. Am vrut să le arătăm că nu ne lăsăm intimidați”, a declarat Cristian Dide pentru G4Media.ro.

 


La acel moment, Liviu Dragnea se afla în plin discurs împotriva justiției, în fața celor aproape 200.000 de simpatizanți PSD-ALDE.

 

Intr-un discurs de o jumatate de ora, Liviu Dragnea a amenintat si incercat sa cultive in manifestanti frica fata de ”statul paralel”. Dragnea s-a luptat cu propriile fantome: DNA, Kovesi, Iohannis, serviciile secrete, condamnarea, stalinism, securitate, presa ostila, denunturi etc. Multimea a reactionat insa cu vadita lipsa de entuziasm.

 

 Un discurs lung, amenintator, rupt de realitatea celor adusi la miting. Un discurs care s-a incheiat pe un ton belicos: ”Curățăm țara de mizeria împrășitată de acești șobolani. Vom veni din  nou și vom veni mai mulți și nu vom mai pleca pentru că suntem hotărâți să mergem până la capăt”.

TAGS : psd liviu dragnea #rezist
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
5982
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22