Cine sunt cei care au proiectat pe clădirea guvernului #Rezist în timp Dragnea vorbea

Redactia | 10.06.2018

Momentul cel mai hilar al marelui miting PSD de sâmbătă seara s-a consumat în timpul discursului lui Liviu Dragnea, când pe sediul Guvernului a fost proiectat cu laser mesajul #Rezist. Autorii sunt Cristian Dide și Laurențiu Ion, doi protestatari din comunitatea #Rezist.

Pe aceeași temă

 

 

De ce au făcut-o? ”Pentru că Piața Victoriei ne-a fost luată abuziv. Și noi aveam manifestație publică declarată. Dar noi nu fost primiți la masă cu viceprimarul Capitalei ca să semnăm un protocol, așa cum a făcut PSD. Am vrut să le arătăm că nu ne lăsăm intimidați”, a declarat Cristian Dide pentru G4Media.ro.

 


La acel moment, Liviu Dragnea se afla în plin discurs împotriva justiției, în fața celor aproape 200.000 de simpatizanți PSD-ALDE.

 

Intr-un discurs de o jumatate de ora, Liviu Dragnea a amenintat si incercat sa cultive in manifestanti frica fata de ”statul paralel”. Dragnea s-a luptat cu propriile fantome: DNA, Kovesi, Iohannis, serviciile secrete, condamnarea, stalinism, securitate, presa ostila, denunturi etc. Multimea a reactionat insa cu vadita lipsa de entuziasm.

 

 Un discurs lung, amenintator, rupt de realitatea celor adusi la miting. Un discurs care s-a incheiat pe un ton belicos: ”Curățăm țara de mizeria împrășitată de acești șobolani. Vom veni din  nou și vom veni mai mulți și nu vom mai pleca pentru că suntem hotărâți să mergem până la capăt”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22