Deranjat de întrebările lor, Dragnea îi amenință pe ”șobolanii” de la #rezist

Dora Vulcan | 11.06.2018

Liviu Dragnea i-a numit ”șobolani” pe protestatarii #rezist care i-au cerut socoteală cu privire la sursele de finanțare ale mitingului PSD de sâmbătă și amenință cu dezvăluiri, instigat de intervievatorul Mihai Gâdea, subordonat al fostului pușcăriaș Dan Voiculescu.

Pe aceeași temă

 

 

 Liviu Dragnea îi numeşte "şobolani" pe protestatarii #rezist, printre care şi fostul jurnalist Mălin Bot, şi lasă se înţeleagă că ar urma dezvăluiri despre felul în care aceştia ar fi finanţaţi.

 

"Ăştia s-au organizat în felul ăsta, puși de cine îi finanțează. Până la urmă va ieși adevărul la iveală, cine îi plătește, de ce îi plătește. Trebuie să mai fac o precizare: a fost un miting organizat legal. Ei de fapt acționează pentru a susține un stat polițienesc, un sistem de poliție politică. Nu mi-a fost teamă de provocări. Știam că se organizează, dar știam că sunt puțini. Toți cei care am decis și participat la organizarea mitingului am avut o responsabilitate uriașă. Sunt mândru că nu au răspuns la provocări. Aseară, am plecat de la scenă la mașină. Am stat de vorbă cu presa, și erau patru șobolani care puneau tot felul de întrebări. Cu mine mai erau vreo 30-40 de oameni participanți la miting, încărcați cu adrenalină, puteau fi nervoși", a declarat Dragnea, la Antena 3.

 

 Realizatorul TV Mihai Gâdea a afirmat că există posibilitatea să apară informaţii despre felul în care liderii #rezist sunt finanţaţi. "Aşa am auzit şi eu", a răspuns Dragnea, citat de stiripesurse.ro. 

 

Cât privește mizeria lăsată în Piața Victoriei de pesediștii veniți la miting, Dragnea a comentat că oamenii au avut nevoie de apă și oricum „în jumătate de oră Piața a fost curată”.

 

„Noi am discutat cu Primăria, și o felicit pe Gabi Firea. Într-o jumătate de oră a fost curat”, a spus Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22