Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ro+ vor demisia lui Dragnea: Discurs violent și amenințător, inacceptabil
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-06-11
Actualitate Interna
3

Fondatorii Ro+ cer demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, subliniind că discursul său violent şi ameninţător este inacceptabil pentru un demnitar al statului român.

 

 

”Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor trebuie să demisioneze imediat din funcţia deţinută în statul român şi să înceteze să-şi mai folosească puterea politică pe care i-o conferă statutul public de preşedinte de Cameră parlamentară şi de partid pentru a ameninţa magistraţii, societatea civilă şi alţi cetăţeni. De asemenea, ameninţările proferate de preşedintele PSD la adresa aliaţilor noştri strategici şi structurilor europene şi Nord-Atlantice din care facem parte, ameninţări care au drept singură motivaţie lupta lui Liviu Dragnea cu dosarele sale penale, arată că pentru a scăpa de Justiţie acest personaj este pe cale să scoată România de pe harta democraţiilor occidentale de care ne-am apropiat cu mari sacrificii în ultimii 30 de ani”, se arată într-un comunicat al Mişcării România Împreună (RO+).

 

Fondatorii mişcării atrag atenţia că ”discursul violent, ameninţător şi plin de ură şi invective folosit de Liviu Dragnea la adresa judecătorilor, procurorilor, preşedintelui României şi a societăţii civile este o încercare disperată şi grotescă de a timora Justiţia, administraţia prezidenţială, membrii mişcărilor civice şi alţi cetăţeni care apără valorile şi principiile democratice în România”.

 

”Acest lucru este inacceptabil şi trebuie să înceteze de îndată prin demisia acestui personaj toxic pentru ţară din toate funcţiile publice deţinute”, subliniază semnatarii.

 

Aceştia mai arată că, în lupta sa cu un personaj imaginar numit “statul paralel”, Liviu Dragnea a trecut toate liniile roşii ale moralităţii, decenţei şi respectului pentru justiţie şi funcţia publică, iar singura ieşire acceptabilă din această situaţie este demisia sa imediată din funcţiile deţinute în statul român şi în PSD, în cazul în care acest partid mai aspiră la statutul de organizaţie democratică.

 

”Prin poziţionarea liderilor săi împotriva procurorilor şi a sistemului de justiţie, PSD este departe de a mai fi compatibil cu principiile de funcţionare ale democraţiei şi cu legislaţia partidelor politice care cere tuturor organizaţiilor politice respectarea ordinii de drept şi a principiilor democratice”, se mai arată în comunicat.

TAGS : liviu dragnea psd demisie dacian ciolos
Comentarii
Cristi 2018-06-12
Serios? mă (RO+), voi vreți musai corvete la dublu preț! Sau poate vreți totul la dublu preț? Votați Cioloș!!
Suparatu' 2018-06-11
Dar imediat !
emil 2018-06-11
Kovesi si Ihannis sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca-au scapat cu viata din furia golanilor patriei.
Total 3 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2365
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22