Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Firea și-a reactivat pagina de FB după de a șters comentariile negative păstrând laudele
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-06-12
Actualitate Interna
0

Pagina primarului general al Capitalei este din nou activă, însă de la postarea în care acuză „aparatul sorosist de propagandă” care a huiduit-o pe Arena Națională când i-a înmânat Simonei Halep cheia Bucureștiului, au dispărut mesajele negative.

 

 

După doar o oră de la postarea în care Gabriela Firea încerca să dea vina pe grupuri răzlețe de contestatari care au provocat huiduielile de pe stadion când a încercat să spună câteva cuvinte, se strânseseră peste 3.000 de comentarii, în marea lor majoritate negative.

 

Urmarea a fost dezactivarea paginii și ștergerea comentariilor celor care o acuzau că vrea sa își facă imagine pe seama Simonei Halep. Acum au mai rămas doar 100 de comentarii pozitive.

 

De remarcat că începutul postării pe Facebook Gabrielei Firea conține nefericita sintagmă, „Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită”, aceeași folosită și de Elena Udrea în 2011, cu ocazia Galei Bute, când s-a petrecut un eveniment similar. De aici similitudinea traiectoriei politice a celor „două blonde” anticipată de către internauți.

 

Primarul Capitalei a reacționat luni seară, pe Facebook, față de momentul pe Arena Națională, când a fost huiduită copios de cei aproximativ 20.000 de spectatori din tribune, ea susținând că huiduielile au venit din partea unor "echipe de cetățeni cu venin care au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți".

 

Simona Halep a prezentat luni seară trofeul cucerit la Roland Garros, în cadrul unei ceremonii la Arena Naţională. În deschiderea ceremoniei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a venit cu eșarfa tricoloră pe piept, i-a oferit Simonei Halep cheia orașului și a încercat un mic discurs, dar a fost huiduită copios de cei peste 20.000 de oameni din tribune, care au scandat apoi numele Simonei.

 

Ce s-a întâmplat luni seara pe Arena Națională puteți vedea AICI 

TAGS : gabriela firea simona halep arena nationala huiduieli
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1052
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22