Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea spune că l-a concediat pe autorul campaniei mistificării huidelilor pentru Halep
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-06-13
Actualitate Interna
1

Autorul campaniei online lansată de PSD pe Facebook prin care se dorea salvarea și recuperarea onoarei edilului șef al Facebook, George Harabagiu, personaj controversat, adus de Dragnea, după cum spune Ponta, ar fi fost concediat.

 

 

 

Campania lansată PSD se baza postarea pe conturile de Facebook ale organizațiilor județene PSD mesaje prin care se trucau clipuri video în care să se vadă în mod fals că #rezist au huiduit-o pe Simona Halepși pe Arena Națională. „L-am concediat”, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

 

Marți seară a lansat o campanie declarată de foarte mulți, drept infectă, prin care PSD a încercat să transmită că Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de oameni.

 

Materialul este distribuit pe paginile de Facebook ale filialelor PSD din țară. PSD Bucureşti a postat pe pagina de Facebook un film însoţit de mesajul "Ruşinea ţării #Rezist", în care se vorbeşte despre "Manipularea #Rezist" şi despre faptul că a fost huiduit momentul de glorie al Simonei Halep, despre fondatorul grupului Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, prezentat ca fiind "fostul consilier al euro-pârâcioasei Monica Macovei".

 

De asemenea, în filmuleţ se susţine că momentul huiduielilor a fost pregătit cu "minciuni ordinare", începând cu anunţul lui Nicuşor Dan conform căruia Simonei Halep nu i s-a permis de către primărie să se întâlnească cu românii într-o piaţă din Bucureşti. Ultima imagine din film este mesajul "Ruşine! #Rezist! Simona nu merita asta".

 

Filialele PSD Mehedinți, Ilfov, Constanța,Tulcea şi Giurgiu au postat acelaşi colaj cu imagini cu Simona Halep şi cu trofeul de la Roland Garros, din mesajele prezentate rezultând că "Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de fani pe Arena Naţională", luni, în timp ce sâmbătă, când a avut loc mitingul PSD, a fost aplaudată de "sute de mii de români, în Piaţa Victoriei". PSD Tulcea a scris că huiduirea Gabrielei Firea a fost o nedreptate, "a fost o ilogică atitudine cu efect de turmă, pe de-o parte, şi o nedreptate umană, pe de alta".

TAGS : psd firea simona halep facebook campanie
Comentarii
emil 2018-06-14
Acest trofeu nu merita adus intr-o hazna.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1182
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22