Dragnea spune că l-a concediat pe autorul campaniei mistificării huidelilor pentru Halep

Redactia | 13.06.2018

Autorul campaniei online lansată de PSD pe Facebook prin care se dorea salvarea și recuperarea onoarei edilului șef al Facebook, George Harabagiu, personaj controversat, adus de Dragnea, după cum spune Ponta, ar fi fost concediat.

Pe aceeași temă

 

 

 

Campania lansată PSD se baza postarea pe conturile de Facebook ale organizațiilor județene PSD mesaje prin care se trucau clipuri video în care să se vadă în mod fals că #rezist au huiduit-o pe Simona Halepși pe Arena Națională. „L-am concediat”, a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

 

Marți seară a lansat o campanie declarată de foarte mulți, drept infectă, prin care PSD a încercat să transmită că Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de oameni.

 

Materialul este distribuit pe paginile de Facebook ale filialelor PSD din țară. PSD Bucureşti a postat pe pagina de Facebook un film însoţit de mesajul "Ruşinea ţării #Rezist", în care se vorbeşte despre "Manipularea #Rezist" şi despre faptul că a fost huiduit momentul de glorie al Simonei Halep, despre fondatorul grupului Corupţia Ucide, Florin Bădiţă, prezentat ca fiind "fostul consilier al euro-pârâcioasei Monica Macovei".

 

De asemenea, în filmuleţ se susţine că momentul huiduielilor a fost pregătit cu "minciuni ordinare", începând cu anunţul lui Nicuşor Dan conform căruia Simonei Halep nu i s-a permis de către primărie să se întâlnească cu românii într-o piaţă din Bucureşti. Ultima imagine din film este mesajul "Ruşine! #Rezist! Simona nu merita asta".

 

Filialele PSD Mehedinți, Ilfov, Constanța,Tulcea şi Giurgiu au postat acelaşi colaj cu imagini cu Simona Halep şi cu trofeul de la Roland Garros, din mesajele prezentate rezultând că "Simona Halep a fost huiduită de 20.000 de fani pe Arena Naţională", luni, în timp ce sâmbătă, când a avut loc mitingul PSD, a fost aplaudată de "sute de mii de români, în Piaţa Victoriei". PSD Tulcea a scris că huiduirea Gabrielei Firea a fost o nedreptate, "a fost o ilogică atitudine cu efect de turmă, pe de-o parte, şi o nedreptate umană, pe de alta".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22