Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Firea: M-am tot gândit zilele acestea, am greșit. Știți cum e: mintea românului de pe urmă
Dora Vulcan - - - -
2018-06-18
Actualitate Interna
2

Gabriela Firea recunoaște că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului și diploma de excelență în timpul manifestației de pe Arena Națională, apreciind că momentul ar fi trebuit să aibă loc într-un cadru mai restrâns, după care Simona Halep să se fi dus singură la întâlnirea cu fanii săi de pe Arena Națională.

 

 

Gabriela Firea și-a cerut scuze Simonei Halep și fanilor săi, într-un interviu acordat RFI.

 

”M-am tot gândit zilele acestea , am reflectat dacă a fost sau nu bine, dacă am procedat corect și am ajuns la o concluzie la care sper să ajungă cât mai multă lume : bunele intenții au existat încă din prima clipă - că nu a ieșit tocmai cum am dorit, într-adevăr, acesta este marele regret ... Eu am avut cea mai bună intenție, dar rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit, atât eu cât și echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din București acum o săptămână și după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc și moment să înmânez cheia orașului și diploma de excelență , după ce îi confersiem deja titlul de cetățean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Națională, acolo unde noi am organizat cu mare drag și cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi...

 

E adevărat, eu am mers doar pe ideea că așa se procedează în toată Europa, așa se procedează și în America, văzusem și ca jurnalist astfel de evenimente... Toată dimineața de lunea trecută am fost criticată că nu mă organizez mai repede și mai bine pentru a organiza ceva deosebit pentru Simona și m-am gândit că voi fi acuzată de aroganță dacă nu merg acolo să înmânez și să plec - pentru că asta a fost și ideea - să înmânez cheia, să mă retrag și să urmeze tot showul pe care l-am pregătit . Nu a existat nici o secundă intenția de a rămâne eu în continuare la evenimentul Simonei Halep... Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aș fi bucurat să fiu mai înțeleaptă sau mai prevăzătoare și să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locație, și apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînțeles că acum cu mintea de azi, știți cum e... mintea românului cea de pe urmă.”

 

 În urmă cu o săptămână, Gabriela Firea a fost huiduită de cei 20.000 de spectatori veniți pe Arena Națională să o vadă pe Simona Halep, după victoria de la Roland Garros. Firea a părăsit stadionul imediat după ce i-a înmânat lui Halep cheia orașului, în protestele bucureștenilor. Ulterior, a reacționat, pe Facebook, susținând că huiduielile au venit din partea unor "echipe de cetățeni cu venin care au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenți". Firea mai invocă în postare "aparatul soroșist de propagandă" și "organele sale tributare de presă", "știri false", "comentarii răutăcioase" sau "bani primiți de la ONG-uri dubioase pentru a transforma Bucureștiul într-un oraș sub asediu".

TAGS : capitala firea recunoastere tardiva halep huiduieli
Comentarii
emil 2018-06-18
Halep va aprobat tacit in loc sa va fi dat un sut in fund.
freud 2018-06-18
cred ca o sa dai in ulcer de cat te-ai strambat si nedormit zilele astea..ai luat-o in freza....ai crescut in sondajele lui pieleanu,..marele sociolog al psd....ca eseti pe faras...mars..la lada istoriei parancheliooooooooooooo
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1298
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22