Soția lui Tender spune că Alina Bica a părăsit Costa Rica și că s-ar afla în Panama

Dora Vulcan | 19.06.2018

Nicole Tender, soția omului de afaceri Ovidiu Tender, a spus marți la sediul instanței supreme, după ce a fost audiată în dosarul Alinei Bica, că fosta șefă a DIICOT a plecat din Costa Rica și s-a mutat în Panama.

Pe aceeași temă

 

 

 „Am înțeles că e in Panama, nu în Costa Rica. Așa am auzit, că e în Panama. Probabil am și eu surse. Așa cred eu, că a plecat din Costa Rica. Elena Udrea încă e Costa Rica. Cum vă puteți explica faptul că un procuror DIICOT, care s-a plâns că nu are din ce trăi, trăiește în Costa Rica? În prima parte a acestui proces s-a tot plâns că nu are din ce trăi. Cum considerați că un om care nu are din ce trăi este în Costa Rica de 7 - 8 luni de zile. Nu putea trăi decât daca avea niște bani într-o țară alături. Singura țară alături este Panama. Fiți absolut siguri că cineva a știut că ea pleacă”, a spus Nicole Tender, la ieșirea din sediul instanței supreme, citată de Mediafax. 

 

Nicole Tender a fost audiată în calitate de martor în dosarul în care Alina Bica este acuzată de favorizarea făptuitorului. În acest dosar, este judecat și Adriean Videanu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22