Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Neacșu, despre protestatarii din Parlament: Oriunde în lumea civilizată îi luau cu dubele
Dora Vulcan - - - -
2018-06-20
Actualitate Interna
3

Secretarul general al PSD, care s-a făcut cunoscut ca recitator al rezoluției statului paralel, lansată de Dragnea la Herculane, este de părere că protestatarii de miercuri, de la parlament, ar fi trebuit ridicați cu dubele pentru că au scandat lozinci destabilizatoare în timpul discursului Vioricăi Dăncilă.

 

 

 

​Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, s-a arătat deranjat de protestatarii de pe holurile Parlamentului, declarând iritat că „oriunde în lumea civilizată erau luați cu dubele. Este inadmisibil​. ”

 

Câteva persoane l-au huiduit pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, în momentul când șeful PSD și premierul au ieșit din sala de plen a Camerei Deputaților.

 

Și președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a arătat deranjat de protestatari, refuzând să dea declarații jurnaliștilor care i-au semnalat agresiunile cu care sunt tratați de cei care i-au asigurat culoar de protecție spre biroul din Camera Deputaților în care s-a refugiat vizibil iritat.

 

 

Protestatari pe holurile Parlamentului la discursul lui Dăncilă. Dragnea s-a furișat ca un șobolan

 

Un grup de protestatari se află pe holul de la plenul reunit al Parlamentului în timpul discursului premierului Viorica Dăncilă şi strigă ”Justiţie, nu corupţie!”, ”Cuib de hoţi şi de mafioţi”, ”Dragnea nu uita, asta nu e ţara ta”.

 

La ieșirea lui Liviu Dragnea, oamenii au început să strige: „Demisia, demisia”, „Cuib de hoți și de mafioți” și „Rușine”, „Libertate” și „DNA să vină să vă ia”. Speriat și iritat, Dragnea a devenit agresiv cu jurnaliștii, care l-au urmărit până în biroul în care s-a furișat flancat de persoane care i-au făcut un culoar de protecție împărțind cu generozitate coate și pumni jurnaliștilor care l-au atenționat pe Dragnea că se recurge la violență. Iritat, Dragnea le-a cerut socoteală jurnaliștilor: ”Voi așa vreți să faceți presă? Mergeți la USR”.

 

Agenţii de pază din Palatul Parlamentului spun că protestatarii ar fi fost invitaţi de parlamentarii USR și au încercat să îi evacueze, începînd să-i împingă, însă aceștia s-au așezat pe jos, în lanț uman, făcând imposibilă misiunea agenților. Se scandează „Libertate” și „DNA să vină să vă ia” în timp ce Viorica Dăncilă își susține discursul în Parlament, transmite Digi 24.

 

 Unul dintre protestatarii care se află acum pe holurile Parlamentului a spus că și-a luat concediu, pentru că se teme că președintele Klaus Iohannis va fi suspendat: „Suntem angajați, avem copii, familii pe care le-am neglijat, pentru că vrem o viață normală oameni buni (...) în loc să merg cu copiii în parc. (...) Ne-au rupt în două cu amenzile”, adaugă el.

 

 Aceştia au şi pancarte cu mesaje precum: „Dragnea, vărul lui Erdogan, copilul lui Putin” sau „Democrația moare. România, trezește-te!”.

 

 

 

GALERIE FOTO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS : guvern psd dancila discurs parlament protest spontan marian neacsu dube
Comentarii
culai 2018-06-26
În statele politruco-ue, orice-i posibil, drăgnenii nu s-au şcolit doar în bărăgane, ci peste tot unde legile-s de partea infractorilor naţionali, iară coana Injusta bîdîdîie legată la ochi, să-i spele pe infractorii politruci şi nu numai, de păcate. Justiţia cu mai multe viteze nu-i pe aici inventată, ci-i copy.paste. Mi-e scîrbă că am ajuns conduşi de Netrebnici protejaţi de... administraţie publică în uniforme combat!... Ăia, pe toţi cei din Casa Pomenilor, ar trebui să-i ridice-n plină zi şi duşi la tribunal, pentru distrugerea cu premeditare a Ţării şi sărăcirea accelerată a truditorilor ce au mai rămas valizi, Dar, deh: dulăii sar la cine-s asmuţiţi, nu la cine trebuie...
?????? 2018-06-21
Cine considerați că ar trebui să solicite
"Comisiei permanentare a Camerei Deputaţilor şi Senatului privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, organizarea şi funcţionarea şedinţelor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului", analizarea afirmațiilor făcute de către Popescu Tăriceanu către protestatarii din parlament, și a modului în care astfel de afirmații, precum cele făcute de parlamentarul Popescu Tăriceanu către protestatarii de pe holurile parlamentului, respectă Codul deontologic al deputaților și senatorilor ?
?????? 2018-06-20
Politician din vremurile Big Brother, ca de fapt mulți alții , dspre a cărui "experiență politică" s-ar putea zice că este , "cel puțin discutabilă" ?
Total 3 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2553
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22