Patru parlamentari PSD - comando în apărarea lui Dragnea de jurnaliștii înarmați cu microfoane

Dora Vulcan | 20.06.2018

Patru parlamentari PSD l-au flancat pe liderul de partid Liviu Dragnea, deși nu-l agresa nimeni, la ieșirea din plenul camerelor reunite pentru a-l proteja de cei care, la o distanță apreciabilă, păziți și izolați, îl huiduiau miercuri pe culoarele parlamentului.

Pe aceeași temă

 

 

 Numai că, din exces de zel, comandoul de parlamentari a început să-i bruscheze și să-i îmbrâncească pe jurnaliștii care, înarmați cu microfoane și camere de luat vederi, așteptau o declarație de la cel huiduit. Cei patru parlamentari care au acționat ca un comando sunt: Corneliu Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, toți deputați ai PSD.

 

Înainte de ieșirea liderului de partid din sala de plen, se poate remarca - din înregistrarea Digi 24 de mai jos - cum aceștia se aliniază, ca la un semnal, pentru a crea culoar de protecție pentru liderul iubit.  

 

De asemenea, în înregistrarea lui Dan Barna, de mai jos, se poate vedea cum acționează cei patru parlamentari ca un cordon de protecție profesionist pentru a-i da ocazia lui Dragnea să circule și să gesticuleze lejer pe un culoar larg, pentru a-și manifesta ofensa față de  interesul care-i este acordat. Totul, cu prețul îmbrâncirii jurnaliștilor care-și făceau datoria. 

 

Să nu uităm și admonestarea țâfnoasă adresată de Dragnea jurnaliștilor care i-au reclamat că sunt agresați: ”Voi așa vreți să faceți presă?”

 

 

 

 

 

 

„Liviu Dragnea a transformat patru parlamentari ai României în gărzi de corp personale împotriva jurnaliștilor care așteptau răspunsuri de la șeful Camerei Deputaților.

Ziariștii au fost loviți și îmbrânciți de Cristian Buicu, Dorel Căprar, Vlad Bontea și Ilie Toma, niște pesediști care au înțeles să-și dovedească loialitatea față de șef prin pumni în loc de răspunsuri.

USR protestează ferm împotriva acestui tratament aplicat ziariștilor care-și făceau onest meseria și-l chestionau pe Dragnea în legătură cu protestul legitim din Parlament al unor cetățeni cinstiți și revoltați de abuzurile PSD. Parlamentul este un spațiu public.”, a scris liderul USR Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22