Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Mihai Șora: Cu cât suntem mai mulți, cu atât devin mai agresivi. Le e frică de noi!
I.M. - - - -
2018-06-21
Actualitate Interna
2

Prezent la protestele de miercuri seară din Piața Victoriei, filozoful Mihai Șora, 101 ani, a fost înghesuit de jandarmii care agresau manifestanții. I s-au adresat elegant, în stilul consacrat de PSD, cu ”Mișcă-te mai încolo, moșule”.

”Dacă un jandarm îmi spune „Mișcă-te mai încolo, moșule!“, nu mă supăr: pot înțelege că Jandarmeria română vrea să „elibereze“ cutare metru pătrat din Piața Victoriei; nu e cea mai fericită formulă de adresare, dar treacă! (am auzit atâtea, într-o viață de om).

Însă când 10-15 băieți (musculoși, bine hrăniți și echipați) mă turtesc în pătrățelul meu, ceva îmi spune că Jandarmeria română este, în clipa de față, altceva decât ar trebui să fie.

Ne așteaptă zile grele, dragi prieteni.
Un lucru am înțeles aseară: cu cât suntem mai mulți, cu atât devin mai agresivi.
LE ESTE FRICĂ DE NOI”, a scris Mihai Șora pe pagina sa de facebook.

 

Protestele au strâns în Piața Victoriei peste 7000 de oameni,  revoltați de modificările pe care PSD le-a operat la Codul de Procedură Penală. Jandarmii au reacționat cu o agresivitate ieșită din comun,bâgând in dubă manifestanți, printre care și un jurnalist german.

 

TAGS : mihai sora proteste piata victoriei jandarmi
Comentarii
teo 2018-06-21
Apoi sa-nceapa revolutia pentru ca nu se mai poate. O sa ne abatem rau de tot de la orice traiectorie a normalitatii si de la orice drum european democratic. Vom fi precum un asteroid aflat in deriva si care nu se stie unde va cadea intr-un final.
Se vede ca oamenii sunt foarte revoltati si nu mai accepta o intoarcere a lichelelor comunistoide.
emil 2018-06-21
Ne pare rau sa auzim asa ceva...Cu mosul Iliescu altfel s-ar proceda. Bine ar fi sa va inscrieti in PSD undeva la țara si-o sa aveti tot respectul autoritatilor.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3925
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22