Un jandarm în rezervă cere mutarea: jandarmeria a devenit o societate pentru paza lui Dragnea

Dora Vulcan | 21.06.2018

Un sublocotenent de jandarmi în rezervă a cerut oficial joi autorităților române să îi aprobe transferul la o altă armă din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Pe aceeași temă

 

 

Bogdan Erdeli, bancher de investiții la o bancă din România, cere mutarea pentru că ”Jandarmeria Română a devenit o societate comercială de pază a domnului Liviu Dragnea și un posibil braț armat al Parlamentului la dispoziția discreționară a acestuia”.

 

 În cererea adresată autorităților și văzută de G4Media.ro Bogdan Erdeli arată că ”Sunt mândru că pot ajuta și doresc să fiu chemat în orice imprejurare, dar nu doresc să fiu coordonat de oameni fără caracter și fără onoare militară”.

 

Reamintim că miercuri seară au avut loc cele mai tensionate proteste din acest an, cu zeci de protestatari ridicați de jandarmi. Jandarmii au fost extrem de agresivi și i-au bruscat pe manifestanții strânși cu miile în Piața Victoriei pentru a protesta față de modificările din justiție. Tensiunile au apărut imediat ce jandarmii au încercat să ii împingă pe manifestanți în anumite perimetre.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22