Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Un jandarm în rezervă cere mutarea: jandarmeria a devenit o societate pentru paza lui Dragnea
Dora Vulcan - - - -
2018-06-21
Actualitate Interna
1

Un sublocotenent de jandarmi în rezervă a cerut oficial joi autorităților române să îi aprobe transferul la o altă armă din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

 

 

Bogdan Erdeli, bancher de investiții la o bancă din România, cere mutarea pentru că ”Jandarmeria Română a devenit o societate comercială de pază a domnului Liviu Dragnea și un posibil braț armat al Parlamentului la dispoziția discreționară a acestuia”.

 

 În cererea adresată autorităților și văzută de G4Media.ro Bogdan Erdeli arată că ”Sunt mândru că pot ajuta și doresc să fiu chemat în orice imprejurare, dar nu doresc să fiu coordonat de oameni fără caracter și fără onoare militară”.

 

Reamintim că miercuri seară au avut loc cele mai tensionate proteste din acest an, cu zeci de protestatari ridicați de jandarmi. Jandarmii au fost extrem de agresivi și i-au bruscat pe manifestanții strânși cu miile în Piața Victoriei pentru a protesta față de modificările din justiție. Tensiunile au apărut imediat ce jandarmii au încercat să ii împingă pe manifestanți în anumite perimetre.

TAGS : guvern dancila carmen dan mai jandarmerie agresivitate jandarm rezerva cerere proteste
Comentarii
DOINA GABRIELA 2018-08-15
BRAVO DANSULUI, DAR...CUM A AJUNS LA PENSIE CU ASA POZITIE?
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
4422
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22