Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ecaterina Andronescu către Dragnea: țara e mai importantă decât oricare dintre noi
Dora Vulcan - - - -
2018-06-21
Actualitate Interna
2

Ecaterina Andronescu îi cere lui Dragnea să facă un pas înapoi după sentința de joi prin care șeful PSD a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în primă instanță, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului din Teleorman, fief de atunci al liderului de astăzi al PSD

 

 

Ecaterina Andronescu nu a uitat umilința la care a supus-o Dragnea la congresul extraordinar din 10 martie, unde a fost lăsată fără funcția de vicepreședinte pentru ca Dragnea să-și instaleze mai repede camarila de madone și după un simulacru de alegeri pentru funcția de președinte executiv, de la care a fost îndepărtată în favoarea Vioricăi Dăncilă, executanta lui Dragnea. 

 

 ''E o hotărâre grea. Este hotărârea instanței pe care nu trebuie să o comentăm. Nu e definitivă, există prezumția nevinovăției. E un moment foarte greu pentru partidul PSD în această zi. Eu sper ca mâine Comitetul Executiv să ia o decizie înțeleaptă și de asemenea să îi adresez rugămintea domnului Dragnea să se gândească la faptul că ne-am asumat responsabilitatea guvernării și că țara este mai importantă decât oricare dintre noi.'', a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.

 

TAGS : psd dragnea condamnare ecaterina andronescu
Comentarii
nicolaie apolzan 2018-06-22
Sa crezi si sa nu vezi androneasca vrea sa salveze tara,partidul in defavoarea lui recent condamnatul.S a trezit din somn dna profesor,pentru ca a debarcat o Dragnea din fruntea partidului rosu ca "albastru de voronet"
emil 2018-06-21
Doamna....Unde nu e familie, nu e nici tara....
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
6828
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22