Raluca Prună: Un complet care l-a achitat pe Tăriceanu, îl condamnă cu executare pe Dragnea

Redactia | 22.06.2018

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna consideră că, prin condamnarea lui Liviu Dragnea, justitia din România a aratat ca nu poate fi ingenuncheata, și subliniază că același complet de judecată l-a achitat pe Călin Popescu Tăriceanu.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Azi ICCJ e lebada neagra a PSD", sustine Pruna care remarca faptul ca judecatorii care l-au condamnat pe Dragnea sunt tot cei care l-au achitat pe Calin Popescu Tariceanu.

 

"Ce retin eu este ca un complet care l-a achitat pe Tariceanu condamna cu executare pe Dragnea. Deci, nu exista stat paralel. Exista numai probe si lege. Si un om speriat care a luat captiv statul, minus Justitia. Si care nu va da inapoi", a scrs, joi seara, pe Facebook, Raluca Pruna.

 

"Ce cred ca va face PSD: va adopta o OUG de modificare a Codului Penal, care dezincrimineaza abuzul. Lege penala mai blanda, Dragnea scapat. OUG va contine si alte daruri/dezincriminari cadou pentru cei care il sustin. O galeata mare, cu de toate pentru toti", opineaza Pruna.

 

Raluca Pruna afirma ca trebuie ceruta insistent demisia: "Ce cred ca trebuie sa facem noi? Sa insistam cu demisia. Masiv, inainte de adoptarea unui OUG. Ma intreb de ce Ponta a plecat de la conducerea PSD?! Nu era decat trimis in judecata. Dragnea, care i-a luat locul, a fost deja condamnat definitiv o data, in fond a doua oara".

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz in serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instantei supreme nu este definitiva. Instanta a decis ca Dragnea si alti inculpati sa plateasca prejudiciul din acest dosar.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22