Dragnea i-a convocat la el în birou pe șefii PSD din teritoriu înaintea ședinței CEx

Dora Vulcan | 22.06.2018

Liviu Dragnea îi așteaptă pe liderii PSD din teritoriu în biroul său de la Parlament la ora 14:00 înaintea ședinței CEx.

Pe aceeași temă

 

 

 

 UPDATE 14:53 Rovana Plumb: „Sunt convinsă că Liviu Dragnea va acționa în interesul țării. Nu aș fi crezul ca după 28 de ani de la Revoluția să trăim momente când ura e așa de mare. Nu pot exista atitudini  de cântec, de bucurie, de dans, față de necazul unui om”

UPDATE 14:40 Premierul Viorica Dăncilă a ajuns la întâlnire.

UPDATE 14:33 La discuții participă, de asemenea, Marian Neacșu, Gabriel Zetea, Bogdan Toader, Bogdan Trif, Daniel Florea, Ion Rotaru.

UPDATE 14:21 Vicepremierul Paul Stănescu, Rodica Nassar, Mircea Dușa și Șerban Valeca au venit și ei la discuții cu șeful PSD.

 

Până la ora 14.10, în biroul lui Dragnea au venit Mihai Fifor, Niculae Bădălău, Ionel Arsene, Darius Vâlcov, scrie Hotnews.ro care a dat informația pe surse.

 

La ședința CEx, se așteaptă ca Dragnea să ceară un vot de susținere social democrațiilor, vot care să-l mențină în funcția de președinte al partidului, mai scrie sursa citată. De asemenea sursele citate susțin că s-ar putea lua în discuție si numirea lu Gabriel Vlase la șefia SIE. Ședința Comitetului Executiv este programată la ora 16:00.

 

După decizia de condamnare a presedintelui PSD, o parte din liderii partidului au declarat public că sunt alături de acesta iar majoritatea organizațiilor din țară și-au exprimat susținerea prin comunicate de presă.

 

Apropiații lui Liviu Dragnea au suținut public că decizia de condamnare dată de instanță este una politică. Printre primii apărători ai șefului PSD au fost premierul Viorica Dăncilă care a susținut chiar că toți cei care îi cer demisia lui Liviu Dragnea încalcă grav Constituția, dar și ministrul de Interne, Carmen Dan care și-a sfătuit colegii „să tacă inteligent”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22