Plumb: Nu pot exista atitudini de cântec, de bucurie, de dans față de necazul unui om

Dora Vulcan | 22.06.2018

Rovana Plumb, succesoarea lui Dăncilă la conducerea organizației de femei și ministru al Fondurilor Europene, unde a fost susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, s-a arătat afectată de bucuria oamenilor care au sărbătorit în stradă condamnarea lui Dragnea, cel care a aruncat România în haos pentru a se salva de problemele sale în Justiție.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 „Sunt convinsă că Liviu Dragnea va acționa în interesul țării. Nu aș fi crezul ca după 28 de ani de la Revoluția să trăim momente când ura e așa de mare. Nu pot exista atitudini  de cântec, de bucurie, de dans, față de necazul unui om”, le-a declarat Rovana Plumb jurnaliștilor înainte de întâlnirea informală din biroul liderului PSD care premerge ședinței de Comitet Executiv în care partidul își va reafirma susținerea față de Dragnea după condamnarea în primă instanță primită joi la Curtea Supremă în dosarul angajărilor fictive. 

 

 

”E o zi tristă pentru noi toți, dar eu îi sunt alături lui Liviu Dragnea, eu și tot partidul. Liviu Dragnea beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțatarea deciziei finale ca orice cetățean. Decizia vine pe un val uriaș de presiune pe care l-am trăit și îl trăim cu toții. E inadmisibil să sacrificăm oameni și să frângem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora. Liviu Dragnea trebuie să rămână președintele PSD și al Camerei Deputaților. Guvernarea trebuie să ducă la îndeplinire programul. Toate deciziile au fost luate în folosul României. Este normal să avem acest CEx”, a declarat Rovana Plumb, joi seara, la Antena 3.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22