Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Plumb: Nu pot exista atitudini de cântec, de bucurie, de dans față de necazul unui om
Dora Vulcan - - - -
2018-06-22
Actualitate Interna
1

Rovana Plumb, succesoarea lui Dăncilă la conducerea organizației de femei și ministru al Fondurilor Europene, unde a fost susținută de liderul PSD Liviu Dragnea, s-a arătat afectată de bucuria oamenilor care au sărbătorit în stradă condamnarea lui Dragnea, cel care a aruncat România în haos pentru a se salva de problemele sale în Justiție.

 

 

 

 

 „Sunt convinsă că Liviu Dragnea va acționa în interesul țării. Nu aș fi crezul ca după 28 de ani de la Revoluția să trăim momente când ura e așa de mare. Nu pot exista atitudini  de cântec, de bucurie, de dans, față de necazul unui om”, le-a declarat Rovana Plumb jurnaliștilor înainte de întâlnirea informală din biroul liderului PSD care premerge ședinței de Comitet Executiv în care partidul își va reafirma susținerea față de Dragnea după condamnarea în primă instanță primită joi la Curtea Supremă în dosarul angajărilor fictive. 

 

 

”E o zi tristă pentru noi toți, dar eu îi sunt alături lui Liviu Dragnea, eu și tot partidul. Liviu Dragnea beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțatarea deciziei finale ca orice cetățean. Decizia vine pe un val uriaș de presiune pe care l-am trăit și îl trăim cu toții. E inadmisibil să sacrificăm oameni și să frângem destine pentru a satisface presiunile politice ale unora. Liviu Dragnea trebuie să rămână președintele PSD și al Camerei Deputaților. Guvernarea trebuie să ducă la îndeplinire programul. Toate deciziile au fost luate în folosul României. Este normal să avem acest CEx”, a declarat Rovana Plumb, joi seara, la Antena 3.

 

 

 

TAGS : psd dragnea rovana plumb afectata
Comentarii
emil 2018-06-22
Dragnea e necazul Romaniei dupa ce a dus buhul hotiei in toata lumea. Franta care altadata ne alfabetiza, astazi din tigani si hoti nu ne scot.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2143
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22