Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dăncilă și-a anulat deplasarea în Oman pentru a trece codurile penale prin OUG
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-06-24
Actualitate Interna
2

Viorica Dăncilă și-a anulat în ultimul moment vizita ce o avea programată în perioada 24-26 iunie în Oman, invocând situația politică internă, afirmă „Adevărul” citând surse guvernamentale.

 

 

 

Prezența premierului este necesară pentru a semna ordonanța de urgență pentru modificarea legislației penale care îi va anula condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea, mai adaugă Adevărul citând surse politice.

 

Cum pe 27 iunie are loc votul pe moțiunea de cenzură în Parlament, înseamnă că Dragnea vrea să treacă toate modificările prin OUG până la votul pe moțiune ca să nu aibă nicio surpriză.

 

„Erau puse la punct toate detaliile. Premierul s-a răzgândit pe motiv că urmează o săptămână politică agitată şi a anulat vizita în ultimul moment, mai exact vineri, deci cu mai puţin de 48 de ore înainte de plecare“, susţin sursele citate.

 

Oficial așa cum a anunțat Liviu Dragnea, conducerea PSD se întruni săptămâna viitoare ca să dea mandat Guvernului să adopte o ordonanță de urgență pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală după modelul Ordonanței 13, susțin surse din conducerea PSD au declarat oficiali ai PSD pentru Adevărul.

 

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, anunțase anterior că îi organizează premierului Dăncilă un turneu în Orientul Mijlociu care cuprindea Arabia Saudită, Quatar, Kuweit, Oman și EAU.

 

 

TAGS : psd liviu dragnea violeta dancila cod rosu oug
Comentarii
emil 2018-06-26
Mirajul Salalahului este irezistibil daca Sultanatul din Oman n-ar fi intrat sub cod rosu de rachetele trase din Yemen asupra Arabiei Saudite.
oblivion 2018-06-25
Maimuta sa se-arunce in gura crocodilului nu am vazut.
Asta-i speciala.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
11045
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22