Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ludovic Orban: Aşteptăm poziția UDMR privind moțiunea de cenzură. A fost avertizată de PPE
Redactia - - - -
2018-06-24
Actualitate Interna
1

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat că a purtat discuţii cu UDMR şi aşteaptă o decizie în legătură cu votul la moţiunea de cenzură.

''UDMR a fost avertizat şi de PPE. După cum ştiţi, UDMR este membră a PPE, alături de PNL. Conducerea PPE a atras atenţia UDMR că nu este în linia politică (...) în modificarea legislaţiei în domeniul justiţiei alături de PSD. Aşteptăm o poziţionare din partea UDMR. Nu mi se pare normal să stea alături de Liviu Dragnea, să-i acorde în continuare un cec în alb, să-l gireze cu voturile parlamentarilor UDMR, pentru că, dacă fac lucrul ăsta, înseamnă că nu vor ţine cont de cei care i-au trimis în Parlament'', a spus Orban potrivit  Agerpres.


 

Referindu-se la demisia lui Eckstein Kovacs, preşedintele PNL a arătat că decizia fostului consilier prezidenţial arată că nu agreează politica actuală a Uniunii.

 

''Este o decizie care reflectă faptul că Peter Eckstein Kovacs, care a fost un membru bază al UDMR, nu mai este reprezentat astăzi de politica UDMR'', a punctat el.

 

În context, Orban a spus că se aşteaptă ca PSD şi ALDE să decidă să nu-şi lase parlamentarii să voteze la moţiunea de cenzură.

 

''Asta poate să reducă numărul de voturi pe care îl putem obţine la moţiunea de cenzură. Dar, eu cred că orice parlamentar din actuala majoritate, indiferent că este din PSD, ALDE sau UDMR va fi apreciat de opinia publică şi va câştiga în imagine dacă va vota pentru România şi nu pentru Liviu Dragnea'', a conchis Orban. 

 

TAGS : Ludovic orban PNL motiune cenzura dragnea UDMR
Comentarii
emil 2018-06-25
Vai de tara in care Orban intai declara razboiul si apoi asteapta munitie de la inamic...
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2180
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22