Parlamentarii USR au intrat de luni în greva japoneză

Redactia | 25.06.2018

Parlamentarii USR intră în grevă japoneză, dar pe banderolele albe au inscripționat mesajul „Fără penali”. De fapt la acest protest se reduce greva, deoarece ei au specificat că își vor desfășura în continuare activitatea la lucrările comsiilor și în plen.

Pe aceeași temă

 

"De astăzi, deputaţii şi senatorii USR sunt în grevă japoneză, purtăm pe braţe aceste banderole cu „Fără penali” pentru că aici este acum societatea. Miercuri avem moţiunea de cenzură. Astăzi vom distribui colegilor parlamentari PSD scrisoarea care a fost depusă vineri la liderul de grup, prin care le cerem să îi retragă sprijinul parlamentar domnului Liviu Dragnea pentru că situaţia în care se află domnul Dragnea încalcă însăşi Codul de conduită al PSD. Atunci, dacă acest partid pretinde că guvernează pentru România şi nu exclusiv pentru Liviu Dragnea cum a dovedit în ultimul an şi jumătate, va trebui să respecte propriile reguli, dacă nu regulile statului", a declarat Barna, citat de Agerpres.

 

El a spus și că a pregătit câteva zeci de mii de banderole care vor fi distribuite cetăţenilor şi parlamentarilor care doresc acest lucru.

 

"Vom distribui aceste banderole - am pregătit câteva zeci de mii - cetăţenilor care vor veni miercuri, începând cu ora 12,00 în Parcul Izvor în perioada votării moţiunii de cenzură. Invităm toţi cetăţenii să fie alături de ceea ce înseamnă democraţia şi să ceară demisia lui Liviu Dragnea şi demisia acestui Guvern care târăşte România afară din Europa", a adăugat Barna.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22