Iohannis, despre amenințările lui Dragnea: nu sunt interesat de părerea dumnealui

Dora Vulcan | 26.06.2018

Președintele Iohannis a refuzat marți să comenteze amenințările lansate în urmă cu o zi de liderul PSD Liviu Dragnea cu privire la posibilitatea suspendării sale din funcția de președinte: "Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui".

Pe aceeași temă

 

 

Preşedintele Klaus Iohannis s-a alăturat, marţi, marşului "Pedalăm pentru România” dedicat Centenarului Marii Uniri şi a însoţit coloana de biciclişti din Piaţa Palatului şi până la Arcul de Triumf.

 

Întrebat de jurnalişti despre decizia sa privind revocarea şefei DNA, în contextul în care spunea săptămâna trecută că încă citeşte motivarea Curţii Constituţionale, Iohannis a spus: "Astăzi, mai multe despre biciclete şi despre unitate. (...) Săptămâna trecută s-a încheiat cu bine".

 

De asemenea, întrebat despre declaraţiile făcute luni de liderul PSD, Liviu Dragnea, potrivit cărora şeful statului a întârziat nepermis cu această decizie şi nu este exclusă suspendarea sa, Iohannis a spus: "Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui"- a spus Iohannis, citat de News.ro. 

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, răspunzând unei întrebări, că nu este exclusă declanşarea procedurii de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, spunânând că acesata a întârziat nepermis de mult cu decizia privind revocarea procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

 

"Nu este exclusă (suspendarea preşedintelui Iohannis - n.r.). A stat neconstituţional şi nepermis de mult cu decizia. Jocul ăsta cu este bătaie de joc la adresa Curţii Constituţionale", a declarat Liviu Dragnea.

 

El a spus că nu îi dă un termen preşedintelui pentru a lua o decizie, dar că a întârziat nepermis de mult.

 

 

foto G4Media

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22