Sesiune extraordinară a Parlamentului între 1 și 19 iulie pentru aprobarea codurilor penale

Redactia | 27.06.2018

Potrivit liderului PSD, Liviu Dragnea, aceasta sesiune extraordinară va fi dedicata modificarilor la Codurile Penale. Si Codul Administrativ, un proiect cu numeroase prevederi controversate, ar putea fi adoptat in sesiunea extraordinara.

Pe aceeași temă

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că se va adopta o variantă asumată de partid în ceea ce privește infracțiunea de abuz în serviciu prevăzută în Codul penal, iar aceasta va fi prin procedură parlamentară, mai întâi comisia pentru legile Justiției va da un raport care va primi vot în plen.

 

Dragnea a mai declarat că va cere membrilor Comisiei Iordache să grăbească dezbaterile și votul pe Codul Penal, pentru ca acesta să intre în procedură parlamentară cât mai repede, excluzând posibilitatea emiterii unei ordonanțe de urgență în acest sens. Chestionat din nou de jurnaliști dacă este exclusă în acest moment o ordonanță de urgență pe acest subiect, Dragnea a răspuns scurt: "Da".

 

Potrivit regulamentului, Camera Deputatilor se intruneste si in sesiuni extraordinare, la cererea presedintelui Romaniei, a Biroului Permanent sau a cel putin unei treimi din numarul deputatilor.

 
 
 
 
 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22