Fostul șef al Poliției, acuzat ca a primit mită un teren de 4 ha, pus sub urmarire penala

Redactia | 27.06.2018

Fostul şef al Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, este acuzat că a pretins de la o persoană, care are calitatea de suspect în dosar, cedarea cu titlu gratuit a unei suprafeţe de 4 ha de teren, promiţând în schimb că va determina anumiţi funcţionari publici să urgenteze o procedură de punere în posesie.

Pe aceeași temă

 

 

 

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Cătălin Ioniţă pentru trafic de influenţă şi fals în declaraţii, în formă continuată, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

 

Cătălin Ioniţă, fostul şef al Poliţiei Române, s-a prezentat miercuri la DNA, pentru a fi audiat în legătură cu acuzațiile ce i se aduc.

 

El și-a înaintat demisia cu o zi înainte de a merge la DNA. "Am considerat normal să protejez imaginea ministerului şi a Poliţiei Române de un eventual scandal mediatic sau de o eventuală situaţie neplăcută, motiv pentru care am decis să fac un pas înapoi. Însă, aşa cum cariera am avut-o impecabilă până în acest moment şi traiectul meu profesional este unul impecabil, voi merge până în pânzele albe să arăt adevărul şi sunt ferm convins că acest lucru va ieşi la iveală", a declarat Cătălin Ioniţă înainte de a intra în sediul DNA.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22