De la inundații: doi săteni din Teleorman stau pe bancă în timp ce pompierii dau la pompă

Dora Vulcan | 01.07.2018

O fotografie cu doi bărbaţi care stau aşezaţi pe o bancă, cu picioarele în apă, uitându-se la pompierii care le scot apa din localitate, în comuna Ţigăneşti, judeţul Teleorman, a devenit virală pe internet şi a a stârnit dezaprobarea internauţilor.

Pe aceeași temă

 

 

 Cei doi bărbaţi stau pe bancă, uitându-se la pompierii care acţionează cu o motopompă pentru a evacua apă de pe străzile comunei Ţigăneşti. Fotografia a devenit virală pe internet şi a strânit dezaprobare în rândul internauţilor, scrie Mediafax.

 

Părerile sunt împărțite, în timp ce unii spun că atitudinea este definitorie pentru cei asistați care așteaptă permanent intervenția autorităților, alți comentatori spun că imaginea nu relevă realitatea pentru că sătenii au scos apa din case toată noaptea iar în momentul surprins de ISU Teleorman (care a șters între timp imaginea) aceștia se aflau într-un moment de tihnă, tocmai pentru că venise rândul autorităților să intervină. 

 

Peste 300 de gospodării din această localitate au fost inundate, potrivit ISU Teleorman.

 

32 de pompieri din Teleorman, Giurgiu şi Bucureşti-Ilfov acţionează, la ora transmiterii acestei ştiri, în localitatea Ţigăneşti.

 

„La Ţigăneşti sunt 60 case iundate, 25 anexe inundate, 37 anexe afectate, 300 curţi şi o stradă inundate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22