Fostul procuror Mircea Negulescu: Sunt pregătit pentru o confruntare cu familia Cosma

Redactia | 02.07.2018

Mircea Negulescu s-a prezentat, luni, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), pentru a ridica o copie a dosarului, afirmând că se apără singur, că nu are avocat şi că e pregătit de o eventuală confruntare cu familia Cosma, relatează Mediafax.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Am solicitat nişte copii, ca să mă pot apăra. Nu (mi-am angajat un avocat -n.r.). Mă apăr singur, da", a declarat Mircea Negulescu, la ieşirea de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

 

Întrebat dacă e pregătit de o confruntare cu familia Cosma, Mircea Negulescu a răspuns afirmativ. Totodată, solicitat să comenteze dacă ar avea emoţii să o vadă pe Andreea Cosma, procurorul a răspuns : "Nu. De ce să am?".

 

În aceeași zi s-a prezentat la Parchetul General și deputatul PSD Andreea Cosma, care a spus că a  venit pentru a consulta dosarul întocmit în urma plângerii sale pe numele procurorului Mircea Negulescu, precizând că are impresia că s-a ''aşternut o linişte'' asupra acestui caz, potrivit Agerpres.

 

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a suspendat judecata acţiunilor disciplinare ale Inspecţiei Judiciare contra fostului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi a procurorilor Mircea Negulescu şi Alfred Savu până la soluţionarea dosarelor în care aceştia sunt implicaţi.

 

Cercetările au fost demarate după ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public mai multe înregistrări cu cei doi magistrați, acuzându-i că au falsificat probe și că au constrâns martori să dea diferite declarații.

 

Parchetul General a anunţat că fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea și Mircea Negulescu sunt cercetați penal sub acuzația de participație improprie, sub forma complicității, la săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22