Jurnaliștii au refuzat să-i ia declarații lui Nicolicea după limbajul vulgar folosit de acesta

Dora Vulcan | 03.07.2018

La finalul dezbaterilor din comisia Iordache, deputatul PSD Eugen Nicolicea, care s-a remarcat prin limbaj vulgar și atitudine agresivă la adresa presei, a vrut să vină să facă declarații, dar toți jurnaliștii au plecat, refuzând să îl asculte.

Pe aceeași temă

 

 

 

 În comisia specială de modificare a Codului Penal, Eugen Nicolicea s-a certat cu deputatul PNL Cătălin Predoiu, deputatul PSD adresându-se cu un limbaj suburban. Liberalul a întrebat de ce a fost scoasă categoria terților din noua definiție propusă de PSD la infracțiunea de abuz în serviciu, iar social-democratul i-a răspuns că a explicat dar că acesta a fost „la budă”.

 

Ulterior, Nicolicea a dorit să vorbească cu jurnaliștii doar despre acest subiect, dar a fost refuzat.

 

 

Momentul în care-l insultă pe Predoiu: 

 

 

Aceștia i-au spus deputatului PSD că „ei nu sunt scenă” pentru conflictul cu deputatul PNL, moment în care Nicolicea a plecat din fața microfoanelor. După câteva minute, Eugen Nicolicea a revenit în fața jurnaliștilor, dar aceștia efectiv l-au lăsat singur în fața camerelor,  scrie G4Media.

 

 

 

 

 

Nicolicea le-a spus jurnaliștilor, săptămâna trecută, că ”stau tolăniți ca la autogară” pe holul principal al Camerei Deputaților, după ce a fost întrebat de ziariști de ce li s-a interzis accesul la lift, permis doar parlamentarilor, și de ce au apărut un țarc pentru cameramani și benzi de delimitare pe holurile Parlamentului. „Altă dată, pe viitor aveți grijă de comportament”, i-a amenințat NIcolicea pe jurnaliști. Amenințarea a fost făcută la câteva zile după ce presa a dat publicității înregistrări video cu organizarea, ca trupe de comando, a unor parlamentari PSD care, pentru a-l apăra pe Dragnea de o mână de protestatari izolați din Camera Deputaților, care-i cereau demisia, au înțeles să-i facă lui Dragnea un culoar de protecție mobil, până în biroul său de șef al Camrei, în care jurnaliștii au fost agresați fizic cu pumni, coate și cu lovituri de picioare pe tot parcursul traseului de la plen la biroul lui Dragnea.

 

Deputatul PSD Eugen Nicolicea s-a făcut remarcat în mandatele sale pentru jignirile și cuvintele vulgare folosite la adresa jurnaliștilor sau a rivalilor politici.

 

El l-a amenințat cu retragerea acreditării de la Camera Deputaților pe reporterul Digi 24 Toma Petcu, jurnalistul care a încercat să afle unde anume a absolut Dreptul. Episodul este relatat cu tot cu dialogul absurd tot de G4Media. 

 

Nicolicea este căsătorit cu o fost jurnalistă, pe care a cunoscut-o pe când aceasta era acreditată de cotidianul ”Național” la Camera Deputaților iar el un onorabil domn însurat și parlamentar PSD, excesiv de curtenitor cu jurnaliștii dar mai ales cu jurnalistele. 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22