Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Mișcarea Corupția Ucide: Klaus Iohannis a respectat „Constituția Mafiei”
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-07-09
Actualitate Interna
2

Miscarea Coruptia Ucide nu este de acord cu gestul făcut de președintele Klaus Iohannis, care a acceptat să o revoce pe Laura Codruța Kovesi și-l acuză pe șeful statului că a respectat „Constituția Mafiei”.

 

 

 

 

"Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis o demite pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

 

Art. 80 - Rolul Presedintelui

 

(2) Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice.

 

Doar ca de data aceasta, Klaus a respectat Constitutia Mafiei", este mesajul transmis pe pagina de Facebook Coruptia Ucide.

 

Amintim ca purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovoschi, a anuntat, luni dimineata, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de demitere a Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA.

 

Purtatorul de cuvant a subliniat ca Romania "este si trebuie sa ramana un stat de drept", in care deciziile Curtii Constitutionale "trebuie respectate si aplicate nu numai de presedintele Romaniei, ci si de majoritatea politica".

TAGS :
Comentarii
nic 2018-07-09
Rahat mare d-le presedinte, aia facusi!!!!!! Da' pe veorica cand o trimiti la "primblare" ca ne-am saturat de analfabeta!!!! Dar de dracnea cand ne scapi? Si de psd? Vad ca te-ai facut presul penalilor. Si zau c-o sa ajungi si mai rau daca nu dai drumul la referendum!!!!! Ai ajuns precum scribul, in slujba penalilo!!! Acu ia-o intr-un concediu sa te mai refaci putin, poate cand te intorci nu mai avem nevoie de presedinte!! Ca oricum nu ai facut nimic in toti anii astia!!!
emil 2018-07-09
Comandantul suprem a tradat,.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1595
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22