Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Muse – „Drones World Tour“ la Happy Cinema
- - - -
2018-07-09
Cultura
0

2018 / 07 / 12

Joi, 12 iulie, de la ora 20, la Happy Cinema din București are loc proiecția spectacolului Drones World Tour, încununarea celui mai recent album al trupei Muse, turneul fiind desfășurat în perioada 2015-2016 cu peste 130 de concerte pe tot mapamondul. Cunoscuți pentru inovația continuă în ceea ce privește producția lor scenică, turneul a fost ocazia perfecta pentru formație de a concerta pe o scenă rotundă amplasată la mijlocul arenei, designul și configurația scenei oferind fanilor o experiență senzorială audio- vizuală la 360 de grade.

Conceptul în jurul căruia a fost construit acest turneu este prezența dronelor, care au zburat în mod autonom deasupra scenei și a publicului, alături de proiecții uriașe care au interacționat cu membrii trupei pe scenă. Acest spectacol, cu LED-uri și lasere, a completat perfect repertoriul deja celebru al trupei, cu piese cheie precum Psycho, Madness, Uprising, Plug in Baby, Supermassive Black Hole și Knights of Cydonia.

 

 

Showul conține filmări și înregistrări ale mai multor concerte, și include efecte speciale care nu au mai fost difuzate până acum, împreună cu scurte interviuri exclusive ale membrilor trupei în introducere, oferind o experiență cinematografică de neratat pentru fanii muzicii.
Biletele costă 50 lei și pot fi cumpărate online sau de la Happy Cinema în Liberty Center (Șoseaua Progresului 151-171).

TAGS : Muse Drones World Tour Happy Cinema
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Cultura
559
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22