Dan Voiculescu anunță continuarea la revocarea șefei DNA. Cine îi urmează lui Kovesi

Redactia | 10.07.2018

Dan Voiculescu s-a dezlănțuit după ce președintele Iohannis a semnat decretul de revocare a șefei DNA, spunând că Laura Codruța Kovesi se afla pe lista criminalilor care i-au furat din anii de viață. Au mai rămas patru!

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Dan Voiculescu, absent în ultimul timp din viața publică și cu comunicări mai rare și față de perioada sa de pușcăriaș, arată că nu este complet străin de cele se petrec pe scena politică, anunțând ce va urma.

 

„Urmează și criminalul șef, Băsescu. Lista criminalilor care au furat ani din viața unor oameni s-a mai redus cu unul. Mai sunt cel puțin patru care urmează. Aceasta este o primă etapă, urmează pedepsele cu adevărat meritate.”, anunță, pe blogul său, cel care a înființat USL (PNL+PSD) cu care a câștigat alegerile în 2012.

 

Posibil ca prima victimă a răzbunării sale să fi fost chiar judecătoarea care l-a condamnat, Camelia Bogdan, care a fost dată afară din sistemul juridic și umilită.

 

Următoarea țintă a reprezentat-o Kovesi, care iată că a fost și ea eliminată. După câte lasă să se înțeleagă, Voiculescu mai are pregătite și alte „surprize” pentru ea.

 

Marți, acesta a publicat o nouă postare, tot în atenția Laurei Codruța Kovesi, în care spune că aceasta va trebui să răspundă „în perioada imediat următoare (...) pentru presiunile făcute pe judecători, direct sau indirect”.

 

„Procurorii DNA vor avea datoria să vă ancheteze așa cum l-au anchetat și pe Emilian Eva, până la 6 dimineața”, a scris acesta.

 

Și ca fapt divers, nici până acum nu au fost valorificate proprietățile de către stat în baza unor sentințe definitive ale instanțelor de judecată. Dar Dragnea îl asmute pe Teodorovici pe Iohannis ca să recupereze contravaloarea unor chirii, înainte de a se fi încheiat acțiunile din instanță.

 

Si la Voiculescu vorbim de recuperarea a unei pagube de 60 de milioane de euro.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22