Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Louis King - Rockin’ Blues Evening la Green Hours
- - - -
2018-07-11
Cultura
0

2018 / 07 / 18

Miercuri, 18 iulie, de la ora 19:30, la Green Hours are loc un concert susținut de chitaristul și vocalistul Louis King - “Regele Australian al Blues-ului“, acompaniat de Eric Hofmans (voce și chitară), Hanno Hoefer (bass) și Claudiu Purcărin (tobe).
Louis King a reușit să intre în topurile australiene încă de la lansarea primului său album, în 1996, câștigând în acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist în cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. A avut onoarea să cânte de-a lungul carieiei sale cu artiști desăvârșiți, precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele ghitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.  Stilul său original de a compune piese ce combină Rockabilly, Rock’n’Roll și Blues, a fost remarcat de publicații precum Rolling Stone Magazine sau “biblia” blues-ului american, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atît în Australia, cît și în Europa, în cadrul unor festivaluri de Blues și Rockabilly renumite, precum: Great British Blues Festival – UK, Kwadedame Blues Festival – Olanda sau Screaming Festival – Spania. 
Biletele costă 30 de lei (achitați în avans, până în preziua evenimentului, la Green Hours, cu un telefon în prealabil la 0788 452 485) sau 40 de lei (achitați în ziua evenimentului, redus la jumătate pentru elevi, studenți și pensionari– în limita a 6 locuri, cu rezervare prealabilă la [email protected]).

TAGS : Louis King Green Hours Hanno Hoefer
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Cultura
483
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22