Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


O nouă ședintă de guvern, joi, când încă se mai poate adopta OUG de grațiere și amnistie
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-07-17
Actualitate Interna
0

Surse guvernamentale au confirmat că joi, Guvernul se va întruni într-o nouă ședință, în ultima zi când mai poate emite ordonanțe de urgență, fără ca să fie anunțată nicio ordine de zi.

 

 

De altfel, este o cutuma a Cabinetului Dancila sa nu comunice proiectele incluse pe ordinea de zi decat pe ultima suta de metri, cu cateva ore inaintea sedintelor.

 

Marti, ministrii au fost reuniti intr-o sedinta care nu a fost trecuta oficial in calendarul Executivului decat la inceputul acestei saptamani. Formal, pretextul a fost o OUG privind mediul, anuntata de Calin Popescu Tariceanu, dar care, paradoxal, nu se afla pe lista temelor publicata de Guvern.

 

Surse politice vorbesc despre incercarile lui Liviu Dragnea de a trece o OUG privind amnistia si gratierea, pentru care nu ar avea, insa, suportul partenerilor din ALDE, inclusiv al ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

 

Reamintim că premierul Dăncilă a confirmat că se va duce miercuri la Palatul Cotroceni, la invitația președintelui Iohannis. De asemenea nu au fost făcute publice temele care vor fi dezbătute cu această ocazie.

TAGS : oug sedinta de guvern dancila iohannis
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2856
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22