Dăncilă combate inundațiile cu irigații: ”acest guvern a făcut ca apa să fie gratuită”

Dora Vulcan | 24.07.2018

Momente halucinante s-au produs luni seară în studioul Antenei 3, când moderatorul Mihai Gâdea a întrebat-o pe Viorica Dăncilă ce măsuri ia guvernul după ce numeroase culturi au fost afectate de inundații iar ea a vorbit cu seninătate despre programele gratuite de irigații pe care guvernul le va accesa de la Bruxelles.

Pe aceeași temă

 

 

Întrebată de moderatorul Mihai Gâdea despre indundațiile care au afectat recoltele, premierul Viorica Dăncilă a vorbit despre ajutoarele pe care guvernul le-a oferit pentru irigații.  

 

 ”Acest guvern a făcut ca apa să fie gratuită până la stația de pompare”, a spus triumfătoare premierul Viorica Dăncilă, timp în care, Gâdea privea încruntat diapozitivele din care Viorica Dăncilă citea și pe care producătorul le-a și afișat pe ecran, remarcă G4Media.ro.

 

De la un anumit moment, Dăncilă a început să se uite panicată nu în dreapta, pe ecranul din studio pe care rulau diapozitivele, nici în fața sa unde era Gâdea ci în stânga, unde cel mai probabil se afla omul de imagine și care-i redacteaza textele și răspunsurile pe care Dăncilă le citește. Din nefericire pentru ea, de astă dată a confundat slide-ul despre inundații cu cel despre irigații. 

 

 

 Dialogul dintre Gâdea și Dăncilă:

 

Mihai Gâdea: Ați vorbit cumva cu domnul ministru, toată vremea foarte proastă de vara asta, ploi, inundații, se anunță un an agricol profund afectat?

 

Viorica Dăncilă. Am vorbit cu domnul ministru al Agriculturii. Sunt culturi afectate, am vorbit la Bruxelles să vedem cum putem să obținem fonduri pentru a putea să-i ajutăm pe fermierii care au culturile afectate. Pentru că vedem aici (pe slide-uri – n.red.) programul de irigații, e un program foarte important pentru România, așa cum știți în programul de guvernare ne-am propus ca până în 2020 să avem 2 milioane hectare irigate. După cum se poate observa, într-un an și jumătate avem 1,2 milioane hectare irigate, avem 47 de obiective de investiții noi aprobate, avem 25.300 contracte de irigații. Acest guvern a făcut ca apa să fie gratuită până la stația de pompare. Avem 470 de stații de pompare pentru combaterea inundațiilor”.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22