Șeful IC Vrancea despre diaspora: hoți, curve, cerșetori - întâmpinați cu șocuri electrice

Dora Vulcan | 01.08.2018

Bugetarul Cristian Prescornițoiu, șeful Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, se întrece în invective la adresa românilor plecați în străinătate, pe pagina personală de Facebook.

Pe aceeași temă

 

 

 

Despre cei care și-au anunțat prezența la mitingul din 10 august, Prescornițoiu spune că sunt niște „hoți, curve și cerșetori”, în opinia sa cei care muncesc în străinătate neavând ce să caute la miting, scriu jurnaliștii de la realitateadevrancea.net.

 

Deși nu face parte din niciun partid politic, conform declarației sale de interese, numele lui Cristian Prescorniţoiu apare în dosarul penal „Trofeul Calităţii” (care l-a avut ca protagonist pe Adrian Năstase), unde a fost audiat în calitate de martor.

 

 

 

 

 

 

Pus la punct de comentatori, Prescorniţoiu își justiifică insultele prin faptul că nu au cum să fie prezenți la miting cei care muncesc: ”Vorbeam de hoţi, curve şi cerşetori! Cei ce muncesc nu vin la mitinguri!”. Prescornițoiu este de părere că românii din diaspora ar trebui să protesteze în străinătate, pentru că în România s-a investit prea puţin în tunuri cu apă şi pistoale cu şocuri electrice.

 

 

 

 

 

De altfel, întrega sa pagină de Facebook, închisă între timp, abundă de postări insultătoare, extrem de agresive și de vulgare la adresa celor care nu fac parte din coaliția aflată la guvernare, numiți „gunoaie” sau „trădători”. Printrei cei atacați este și președintele României. 

 

 

 

 

 

Cine este Prescornițoiu

 

 

Cristian Prescorniţoiu se află la şefia Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea de aproape două decenii, fiind intermitent ba inspector şef, ba adjunct al inspectorului şef. În actualul mandat a ajuns la conducere în 2016, după ce inspectorul şef Dragoş Micu a decedat, scrie Adevărul. Conform ultimei declaraţii de avere, depusă în aprilie, el are trei case, mai multe terenuri şi o leafă lunară de 7.500 de lei. Conform declaraţie de interese, Prescorniţoiu nu este membru cu funcţie al niciunui partid politic.   

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22