Și totuși, ședința comună a guvernelor României și Israelului va avea loc în noiembrie

Redactia | 06.08.2018

Ambasada Israelului la Bucuresti a confirmat, luni, sedinta comuna a guvernelor Romaniei si Israelului, aceasta urmand sa aiba loc la inceputul lunii noiembrie, delegatia ministrilor fiind condusa de premierul Benjamin Netanyahu.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Ambasada statului Israel confirma ca sedinta comuna dintre cele doua guverne va avea loc la inceputul lunii noiembrie. Din delegatie urmeaza sa faca parte ministrii cabinetului Netanyahu, avand in vedere ca este vorba de o sedinta G2G.

 

Temele de discutie abordate vor fi relatiile bilaterale, relatia cu Uniunea Europeana precum si cooperarea romano-israeliana in numeroase domenii.

 

In ceea ce priveste mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim, acesta este un subiect deschis in continuare, la fel cum ramane deschis si in discutiile cu alte state", se arata in raspunsul Ambasadei Israelului la solicitarea Mediafax.

 

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca sedinta de guvern cu reprezentantii Guvernului din Israel va avea loc in octombrie sau noiembrie. Vizita initiala era programata in luna august, dar a fost amanata.

 

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, pe 25 aprilie 2018, o intrevedere cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, in cadrul vizitei oficiale intreprinse in Israel. La intrevederea cu Dancila, Benjamin Netanyahu a salutat adoptarea de catre Guvernul Romaniei a cadrului de lansare a dezbaterii privind relocarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22