Profita de ofertele de vacante reduse in Grecia pentru perioada august-septembrie!

Fara Autor | 07.08.2018

Inca nu ai fost in vacanta de vara fie pentru ca nu te-ai hotarat asupra destinatiei, fie pentru ca nu ai avut timp sau bani suficienti? In acest caz, acum este momentul sa profiti de cele mai noi oferte de vacante reduse in Grecia pentru perioada august-septembrie, create special pentru tine de Christian Tour, cel mai mare operator de chartere de avion din Romania!

Pe aceeași temă

 

 

De ce vacante reduse in Grecia? In primul rand, Elada este taramul insulelor scaldate de ape limpezi, al plajelor linistite la care viseaza toti cei care-si doresc un sejur relaxant, al zilelor insorite. Majoritatea plajelor din Grecia sunt certificate cu Blue Flag pentru calitatea serviciilor oferite: restaurante, baruri, hoteluri, sporturi nautice, salvamari, spectacole in aer liber si alte activitati de agrement. De asemenea, peisajele cu vegetatie luxurianta si stanci impresionante sunt cadrul perfect pentru o vacanta reusita care sa te incarce cu energie. Iar clima mediteraneana, cu veri calduroase in care temperaturile medii sunt cuprinse intre 25 si 30 de grade Celsius, este ideala pentru zile lungi la plaja.

 

In al doilea rand, gastronomia greceasca si ospitalitatea localnicilor reprezinta un alt motiv pentru care ofertele de vacante reduse in Elada sunt la mare cautare in randul turistilor romani. Bucataria greceasca din care nu lipsesc pestele, fructele de mare proaspete, salatele dupa retete traditionale, gyrosul, souvlaki, mousaka sau tzatziki si cocktail-urile racoritoare precum ouzito (mojito cu ouzo) fac parte din farmecul unui sejur petrecut pe o insula greceasca. Totodata, nici distractia nu lipseste dintr-o astfel de destinatie, muzica greceasca si dansul specific fiind un adevarat spectacol in sine.

 

In al treilea rand, alegand una dintre ofertele de vacante reduse in Grecia vei imbina relaxarea cu explorarea. Nu intamplator Grecia este supranumita “Taramul zeilor”. O vacanta in Grecia este si o intalnire cu locuri legendare si cu una dintre cele mai mari civilizatii si culturi ale lumii. De exemplu, nu rata Muzeul Therei Preistorice din Santorini sau Sapaturile de la Akrotiri, Palatul Achillion din Insula Corfu ori Colosul din Rodos etc.

 

Nu in ultimul rand, preturile accesibile fac din Grecia o destinatie care iti poate oferi sejurul mult visat la cel mai bun raport calitate-pret, alaturi de familie sau prieteni. Iata cateva exemple de vacante reduse in Grecia create de Christian Tour pentru perioada urmatoare:

 

Vacante reduse in Insula Lefkada

Charter de avion din Bucuresti, reduceri de pana la 446 Euro/camera! Plecari: 07.08, 14.08, 21.08, 28.08, 04.09, 11.09, 18.09. Cazare: Hotel Lefkas Blue 4*, demipensiune. Pretul unui sejur/persoana include 7 nopti de cazare in camera dubla (pentru 2 adulti), bilete de avion dus-intors, transfer aeroport-hotel si retur, precum si asistenta turistica pe toata perioada vacantei.

 

Vacante reduse in Insula Santorini

Charter de avion din Bucuresti, taxe de aeroport gratuite, preturi reduse incepand de la doar 375 Euro/persoana/sejur! Plecari: 08.08, 15.08, 22.08, 29.08.

 

Vacante reduse in Insula Corfu

Charter de avion din Cluj-Napoca, extra reducere de 300 Euro/camera, Hotel Memento Kassiopi Resort 4*, all inclusive! Plecari: 14.08, 21.08, 28.08, 18.09.

 

Pentru mai multe detalii si variante de vacante la pret redus, acceseaza site-ul Christian Tour sau contacteaza un consultant la numarul de telefon 021 9247!

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22