Codrin Ștefănescu: PSD nu-și asumă oficial acuzațiile de înaltă trădare a lui Iohannis

Redactia | 07.08.2018

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, face un anunț șocant. El spune că PSD nu își asumă oficial documentul prin care Klaus Iohannis va fi acuzat de înaltă trădare.

Pe aceeași temă

 

 

 

"Există un document în sensul acesta, așa cum a recunoscut și președintele partidului într-o emisiune de mare audiență. Dar nu este asumat de partid. Adică nu este un document oficial pe care să îl anunțăm noi public. Că dorim să facem lucrul ăsta și că punctele de acolo sunt asumate de PSD și de coaliția PSD-ALDE. Este doar o analiză făcută în mod profesionist de către unii din colegii noștri care au identificat mai multe motive. Urmează să analizăm acest document în interiorul coaliției și pe urmă să anunțăm.

Legat de încălcările repetate ale Constituției: nu mai sunt un secret. (...) Știți foarte bine că în această perioadă am ocolit subiectul suspendării domnului Iohannis, chiar și în momente foarte complicate. De exemplu momentul nr 1, când toată presa prezenta probe audio și video despre mizeriile și ticăloșiile făcute de procurorii de la DNA Ploiești. Iohannis vine de undeva din Germania și spune că totul este can-can. (...) Iohannis vine și spune că el are totuși încredere maximă în Kovesi. Adică discrepanța gigantică între ceea ce poporul român afla din toată mass-media simultan și modul în care s-a raportat președintele României. Care trebuia să fie neutru, moderator.", a declarat Codrin Ștefănescu la RFI.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22