Un român a fost rănit în urma exploziei de pe o autostradă din Bologna

Redactia | 07.08.2018

Un român a fost rănit în explozia din Bologna. Bărbatul se afla într-un TIR, în apropiere de cisterna care a explodat ieri în apropiere de aeroportul din orașul italian Bologna.

Pe aceeași temă

 

 

 

În total, doi oameni au murit și aproape 70 au fost răniți în explozia de pe autostrada A14, din apropierea aeroportului din Bologna, în Italia.

 

'Potrivit informațiilor preliminare furnizate de către autoritățile italiene și confirmate ulterior de către personalul consular, șoferul unui TIR staționat în coloana de autovehicule lovită de autocisternă este cetățean român rezident în Italia.

 

Acesta a reușit să se salveze, părăsind rapid cabina autocamionului pe care îl conducea, astfel încât nu a suferit decât leziuni superficiale. După primirea îngrijirilor medicale necesare, cetățeanul român a fost externat din spitalul unde fusese transportat, rămânând în contact cu reprezentanții oficiului consular', arată consualtul român din orașul italian, potrivit unui comunicat.

 

Până în acest moment, autoritățile italiene nu au notificat consulatului alte cazuri de cetățeni români afectați de explozia provocată luni, iar la nivelul oficiului consular nu s-au înregistrat solicitări de asistență consulară.

 

Reamintim că orașul italian Bologna a fost zguduit, ieri, de o explozie puternică. O cisternă încărcată cu GPL a sărit în aer pe autostrada A14, în apropiere de aeroport. Două persoane au murit și alte zeci au fost rănite, în urma deflagrației. Totodată, explozia a fost atât de puternică încât unda de șoc a spart geamurile clădirilor aflate în apropiere.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22