Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Liviu Dragnea cere Ministerului de Finanțe un control la Administrația Prezidențială
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-08-10
Actualitate Interna
2

Liviu Dragnea încearcă să inducă ideea că președintele Klaus Iohannis vrea să răstoarne Guvernul pentru ca toate măsurile pozitive gândite de PSD-ALDE îi reduc șansele de a câștiga un nou mandat în 2019. Legea populistă a pensiilor este doar un pretext pentru liderul PSD.

 

 

 

”Iohannis este în stare să facă orice în această toamnă, să dea jos Guvernul, chiar și prin violență pentru ca această lege să nu intre în vigoare”, a declarat liderul PSD Liviu Dragnea, joi seară, la România TV, în timp ce prezenta prevederile noii legi a pensiilor, reltează G4Media.ro

 

De la momentul alegerilor, Iohannis și gașca lui și prietenii lui de afară vor să dărâme acest guvern în mod neconstituțional”, a susținut liderul PSD, care s adăugat că primul plan al președintelui Iohannis este ”al doilea mandat”. Dragnea a mai spus că ministerul de finanțe ar trebui să facă un control la ministerul de finanțe pentru a vedea cum au apărut în plată 20 de milioane de lei imediat după conferința de presă de la Cotroceni în care președintele a acuzat tăierea bugetului Administrației Prezidențiale.

 

”Alegerea e atât de simplă și în 2019 și 2020. De o parte vor fi aceste lucruri, de cealaltă parte va fi ură, incitare la violență, la dărâmarea odinii constituționale prin violență”, a mai spus liderul PSD. Referindu-se la sloganul anti-PSD, Dragnea a declarat: ”Ne înjură cu cuvântul ăla foarte drag și cu care sunt mereu în gură și îl folosesc pentru părinții lor, pentru bunicii lor”

 

Dragnea a reluat acuzația că președintele a țipat la premierul Dăncilă la telefon, când l-a sunat să-i spună că pleacă în concediu. ”A început să țipe la ea, că e atributul lui”, a declarat Dragnea, care a susținut că premierul i-ar fi spus că a urmat modelul Tudose și Dragnea. De fapt supărarea foarte mare era din cauza rectificării, susține liderul PSD

 

Alte declarații făcute de Liviu Dragnea:

 

  • Nu există nici un fel de piedică pentru administrația prezidențială să antameze vreo cheltuială. I-a rămas creditul de angajament, adică îi dă dreptul să angajeze cheltuieli.
  • După conferința de presă, s-au introdus 20 și ceva de milioane de lei facturi. Dacă le țineau la sertar, nu era legal. Dacă le-au făcut atunci, trebuie văzut de ce. Trebuie să vedem unde au fost facturile alea. E obligatoriu să se facă un control, în câteva ore să vii cu 20 de milioane, ridică un semn de întrebare. Ministerul de finanțe ar trebui să facă controlul
  • Normalitatea pentru Iohannis este să dea acest guvern jos, să rupă această majoritate parlamentară prin violență. În laboratoarele de la Cotroceni unde se concep toate aceste proteste, unde se concep dosarele, acest laborator care dă ordine la statul paralel, sigur pregătește ceva foarte grav pentru a da acest guvern jos.
  • Au înțeles că legile justiției intrate în vigoare, Noile Coduri Penale intrate în vigoare, noua legii a pensiilor, parteneriatul public – privat, cele 21 de proiecte lansate în octombrie și noiembrie, l-au făcut conștient că în 2019 nu mai poate câștiga. Spuneți-mi un singur lucru bine făcut de Iohannis.
  • A incitat tot timpul la proteste și la violențe.
TAGS : liviu dragnea klaus iohannis psd legea pensiilor
Comentarii
Isoscel 2018-08-10
Parintii si bunicii lor (romanilor ce vor participa la Miting si ai celor ce urasc ciuma rosie) nu sunt PSD-ul ! PSD-ul este partidul hotilor si ticalosilor Dragnea, Toader , Voicila.... Nu este nici macar al pensionarilor pacaliti si care i-au votat si probabil ca inca o sa-i voteze. PSD-ul este tarfa politicii romanesti, mai josnic decat orice se poate inchipui si accepta intr-o tara abia scapata de dictatura comunista . Iar codosii (proxenetii) Dragnea si Tariceanu merita din plin dispretul si ura romanilor. Inclusiv injuraturile care lor le sunt atat de familare .
Marius Nicolescu 2018-08-10
Altceva nu a mai cerut. Aici e nevoie de medic.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1103
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22