PSD-ALDE: Operațiunea Diaspora e realizată de Iohannis cu agenți secreți din străinătate

Redactia | 12.08.2018

Fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, un apropiat al coaliției PSD-ALDE, invitat permanent al televiziunilor Antena 3 și RTV, lansează ultima teorie a conspirației pentru a-l salva pe Liviu Dragnea și amenință cu noi acțiuni în forță împotriva protestatarilor puterii actuale.

Pe aceeași temă

 

 

Ultima teorie fabricată în sediul PSD de pe Kiseleff spune că persoanele violente care au provocat violențele erau agenții unor servicii secrete străine, care nu vorbeau limba română. Este dovada clară că întreaga operațiune organizată de președintele Iohannis împreună cu Opoziția cu ajutorul unor servicii secrete din alte state a avut scopul de „a ataca ordinea constituțională din România și de a dărâma Guvernul”.

 

 „Ideea este foarte simplă și dacă lucrurile se vor clarifica în scurt timp, informațiile pe care le am eu sună așa: în grupurile din față și în grupurile de instigatori - informațiile care circulă, sunt că se aflau și cetățeni care nu vorbeau limba română. Să audă toată țara că toată această operațiune numită mitingul diaspora a fost pregătită, organizată și planificată pentru a ataca ordinea constituțională din România și a dărâma Guvernul. Această operațiune implică inclusiv forțe din afară. Este datoria serviciilor de informații să informeze, să prevină și să sprijine autoritățile de aplicarea a legii și prinderea acestora”, a declarat Daniel Dragomir, la Antena3, potrivit Mediafax.

 

Acesta a mai subliniat că se încearcă inducerea unor temeri în rândul forțelor de ordine, chestiune planificată cu mult înainte de ziua de 10 august, când au început protestele.

 

„Se încearcă pe diferite paliere, partide politice, dar și la cel mai înalt nivel în stat, să se creeze temeri și să se pună presiuni asupra forțelor de ordine și ale jandarmilor, lucrurile astea sunt făcute de luni bune, e un plan mult mai complex. Aspectele de ieri au fost doar un test, planul continuă în zilele următoare, de aceea au început protestele vineri, continuă sâmbătă și duminică și până săptămâna viitoare. După testul de ieri, informațiile pe care le am este că violențele vor continua, instigările vor continua și se are în vedere să se ajungă la violențe extreme cu forțele de ordine. Datoria noastră este să vină alături de forțele de ordine, să sprijine forțele de jandarmi și forțele armate în lupta împotriva huliganilor care vor să distrugă democrația și ordinea constituțională din România. (...) Toată operațiunea diaspora e o operațiune de acoperire”, a mai spus Daniel Dragomir.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22