Bărbatul care ar fi furat arma femeii jandarm, reținut. Arma nu a fost recuperată

Dora Vulcan | 14.08.2018

Poliţiştii l-au găsit pe bărbatul care ar fi furat pistolul femeii jandarm la protestul din 10 august, iar procurorii au dispus reţinerea sa, el fiind audiat în noaptea de luni spre marţi. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, e acuzat de tulburarea ordinii şi de furtul armei, care nu a fost, însă, găsită.

Pe aceeași temă

 

 

„În baza unei informaţii transmise de un cetăţean poliţiştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov, informaţie ce ne-a fost comunicată de urgenţă, a fost identificat bărbatul din fotografiile mediatizate. În urma unei acţiuni a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Omoruri, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri. În urma activităţilor desfăşurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţă de reţinere pe numele bărbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei, printr-un comunicat de presă.

 

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru a fi găsit pistolul, dar şi pentru a fi depistaţi ceilalţi bărbaţi care i-au lovit pe cei doi jandarmi la protestul din 10 august, unde au avut loc mai multe violenţe, anunță poliția, citată de Mediafax.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22